Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Megéri venni egy használt...

Megéri venni egy használt 40gb-os fat PS3-at?

Figyelt kérdés
gondolkozok rajta, hogy vennék egy PS3-at, mert nagyon jók rajta az exkluzív játékok, használtan már 40 ezerért látok tökéletes állapotút. Xbox360-on már van, lehet, hogy a 2 kicsit sok. Inkább megéri esetleg egy új PC-t vásárolni?
2011. ápr. 25. 18:51
 1/5 anonim válasza:
Szia nekem 40 gb ps3 fatem volt és az volt a baja hogy sárga ledes lett.Megcsináltattuk 20000ft-ért és aztán megint sárga ledes lett azt mondták hogy ez egy tipushiba ami a ps3 60gb és ps3 40gb ban (fat) is benne van.Szóval szerinetem maradj csak az xboxnál nekem is az van és semmi baja.
2011. ápr. 25. 20:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Ah olyan sűrű lenne az a hiba? nem tudtam, hogy a PS3-ak is meg szokak halni, mindig csak az xboxnál a 3 ledet írják
2011. ápr. 25. 20:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség amit az elsö válaszoló mond, csak egy xboxfanboy.Lemerem fogadni hogy nem is volt PS3-ma!A sárgaledes dolog általában a 60gb-os verziónál jön elö!Nekem 80 gb-os verzió van 3 éve semmi baja (a 80 gb-os ugyan az a model mint a 40 gb-os csak ugye nagyobb winyóval!
2011. ápr. 25. 20:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Igaz, ps3-bol csak a 60 gigas lesz sarga ledes.

Persze elofurdulhat mas fat-en is, de nagyon ritka, hisz nem Microsoft termek (konkretan annyira ritka, hogy nem ismerek embert, de meg csak neten sem lattam senkit akinek sarga led-es lett volna a ps3-ma).

Amugy szerintem jobban megeri a ps3, mint egy uj PC, mert ps3-mat meg ujonan is 160 gigasat kapsz 66k-ert, pc-bol ha veszel egy ujat, amit jatekra veszel minimum 110k, es akkor meg nem is fullhd-s, es ugye a ps3-nak nagyon jora sikerulnek az exkluziv jatekai, szerintem mindenkepp az eri meg

2011. ápr. 25. 22:51
 5/5 anonim ***** válasza:

22:51

Akkor már 320 GB-os 72 ezerét!

2011. ápr. 26. 05:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!