Ki tud segíteni xbox 360 ügyben?
Figyelt kérdés
Szeretnék xboxot venni, de nem nagyon vagyok tisztába a dolgokkal. A neten már olvasgattam, de még így se tudom, mi különbség van premium, slim és elite között. De flashelni is szeretném, de ebben se vagyok tiszta, hogy meiket lehet, meiket nem. És ha flashelem akk lehet-e liveon játszani? mert már olyat is olvastam h igen, szóval xbox kockák help pls :D2011. ápr. 25. 16:44
1/6 anonim válasza:
ha ki flasheled akkor nem lehet már live-on játszani mert letiltja a gépet ha flasheled akkor csak játszani tudsz
2/6 anonim válasza:
szia!
A különbség az xboxok között: -premium Van egy xbox(sima)
ehhez adnak merevlemezt,kontrollert, Plug & Play csatlakozás digitális eszközökhöz, és headsetet.
-slim ez egy új kiadás, van benne +20Gb memória, de egyébként ugyan az mint az arcade, csak máshogy néz ki.
-Elite Ehhez adnak pluszba egy merevlemezt.
Ha flasheled, akkor is játszhatsz xbox liveon, csak letiltanak, és cseszheted az xboxot.
3/6 anonim válasza:
a slimben 4gb memória van, nem 20, és ha olyan csomagot veszel, akkor kapsz hozzá 250gb-os vinyót, és headsettet
ha flashelni akarsz, akkor elite, és ha lehet, jasper alapos, az annyira nem melegszik, mint a többi, bár én nem szeretem a flasht, multira vettem a slim boxom
4/6 anonim válasza:
és hogy letiltanak e live-ról, az szerencse, haveromnak 2 éve van meg flashelt boxa, és multizik vele, bár már 1 hónapja nem láttam online, lehet, hogy azóta letiltották
5/6 A kérdező kommentje:
köszi fiúk :)) akkor hogyha flashelni szeretném és telepíteni is a játékot, nem csak futtatni, egy 250gbos elite a legjobb? És bocs, hogy ien hülye vagyok, de mi az a jasper alap?
2011. ápr. 25. 22:05
6/6 anonim válasza:
Az a legjobb alaplap elite/arcade (ami ugyanaz, mint az elite, csak nem adnak hozzá vinyót) gépekben, nem melegszik annyira, mint a többi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!