Mindegy milyen Ram kell a gépbe?

Nem mindegy, az alaknak is stimmelni kell, az órajel se mindegy, a kapacitás sem lényegtelen.
Mivel semmit se írtál az alaplapodról, így egyenlőre ennyi.
Ez a Ram van a gépemben: 256/400 DDR Ram Brand
Az alaplap: ABIT IS-7 E2 i865G S478
Ezek alapján milyen tudnék venni, legalább 3 gb ramot akarok.
Remélem tudtok segíteni.

Miért?
De még a Videokártyát is akarom fejleszteni.
De most akkor kérdésnél maradva, akkor milyen kell bele, már mint Ram.

Na, ez a tervem: - veszek egy 3 gb ramot
- veszek egy 512 videokártyát
- 250 gb winchestert
Ezek a terveim. Ezzel a fejlesztéssel azt szeretném, hogy fusson a gépen a windows 7, meg azért tudjak néhány játékon is játszani. Gyorsabb legyen a gép. Legelső lépésként a ramot szeretném fejleszteni. Lehet egyáltalán olyan ramot kapni, ami jó nekem? Tudnál egy jó boltot ajánlani?

Sokkal jobban megérné egy újabb, korszerűbb, jobb gépet összeraknod, semmint ezt a régi konfigurációt fejleszteni, pláne, ha gépigényes Win7-et akarsz, meg még játszani is.
A sima DDR-es ramok már elég régiek, ma már DDR-III-ok a korszerűek, de ha erre nincs szükséged, akkor is vannak olyan cuccok, amik DDR-II-vel is remekül elmennek. Nem olyan jók, mint a legújabb alkatrészek, de fényévekkel jobbak, mint amid most van.
lilian26, megadnád annak az oldalnak a linkjét?
Processzor Celeron 2400 Ghz 478 box
Ez a proci, na szóval annyit még utána néztem, hogy a processzor hatja ki a ramot. Na ebbe bele menne: két 1 gb ram? Mert szerintem ez fér bele. MERT CSAK 800 Mhz-ig megy, ha jól tudom. Mert a procitól függ, hogy menyit hajt ki. Vagy feljebb bírja?

elvileg erről a lapról van szó, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!