Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mindegy milyen Ram kell a gépbe?

Pink07 kérdése:

Mindegy milyen Ram kell a gépbe?

Figyelt kérdés
Ramot akarok venni a gépemben, és nézelőttem a net, és sok fajta van. Ugy értem kulalakra, és ilyenek. Nos engem az érdekelne, mindegy milyen?
2011. ápr. 25. 16:41
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, az alaknak is stimmelni kell, az órajel se mindegy, a kapacitás sem lényegtelen.

Mivel semmit se írtál az alaplapodról, így egyenlőre ennyi.

2011. ápr. 25. 16:46
 2/10 A kérdező kommentje:

Ez a Ram van a gépemben: 256/400 DDR Ram Brand

Az alaplap: ABIT IS-7 E2 i865G S478

Ezek alapján milyen tudnék venni, legalább 3 gb ramot akarok.

Remélem tudtok segíteni.

2011. ápr. 25. 17:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Ebbe a gépbe szerintem igen felesleges 3 giga ram.
2011. ápr. 25. 17:38
 4/10 A kérdező kommentje:

Miért?

De még a Videokártyát is akarom fejleszteni.

De most akkor kérdésnél maradva, akkor milyen kell bele, már mint Ram.

2011. ápr. 25. 17:51
 5/10 anonim ***** válasza:
2 db 1Gb-os DDR1-et tegyél bele, az bőven elég.
2011. ápr. 25. 17:58
 6/10 A kérdező kommentje:

Na, ez a tervem: - veszek egy 3 gb ramot

- veszek egy 512 videokártyát

- 250 gb winchestert

Ezek a terveim. Ezzel a fejlesztéssel azt szeretném, hogy fusson a gépen a windows 7, meg azért tudjak néhány játékon is játszani. Gyorsabb legyen a gép. Legelső lépésként a ramot szeretném fejleszteni. Lehet egyáltalán olyan ramot kapni, ami jó nekem? Tudnál egy jó boltot ajánlani?

2011. ápr. 25. 19:00
 7/10 anonim ***** válasza:
a terveddel nincs semmi gond, csak a 3 giga rammal (illetve azzal se),mivel a lapodban 2 db ram foglalat van és ha jól tudom "dual chanel"-t támogatja, így a 3 gigát nehéz párosítani.Sőt ha jól olvastam a honlapon csak 2 GB-ig támogat az alaplapod, de te is nézz utánna.
2011. ápr. 25. 19:53
 8/10 anonim ***** válasza:

Sokkal jobban megérné egy újabb, korszerűbb, jobb gépet összeraknod, semmint ezt a régi konfigurációt fejleszteni, pláne, ha gépigényes Win7-et akarsz, meg még játszani is.

A sima DDR-es ramok már elég régiek, ma már DDR-III-ok a korszerűek, de ha erre nincs szükséged, akkor is vannak olyan cuccok, amik DDR-II-vel is remekül elmennek. Nem olyan jók, mint a legújabb alkatrészek, de fényévekkel jobbak, mint amid most van.

2011. ápr. 25. 22:33
 9/10 A kérdező kommentje:

lilian26, megadnád annak az oldalnak a linkjét?

Processzor Celeron 2400 Ghz 478 box

Ez a proci, na szóval annyit még utána néztem, hogy a processzor hatja ki a ramot. Na ebbe bele menne: két 1 gb ram? Mert szerintem ez fér bele. MERT CSAK 800 Mhz-ig megy, ha jól tudom. Mert a procitól függ, hogy menyit hajt ki. Vagy feljebb bírja?

2011. ápr. 26. 10:59
 10/10 anonim ***** válasza:

elvileg erről a lapról van szó, ugye?

[link]

2011. ápr. 29. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!