Nem mindegy, hogy i5-750 vagy AMD II X4 965 -et teszek a gépbe, ha kihajtja a VGA-t?
Nem mindegy, mert alaplapfüggő, H mien proci megy bele,
az AMD olcsóbb, deén nemdicsérném, i5 meg elég jóféle proci, azt ajánlom!
iTunes meg hasonlóknál az intel gyorsabb volt . De gamenál én is az AMD-re tippelek.
Am melyikhez milyen alaplapot ajánlotok , hogy a VGA-nak is jólegyen ?
Az i5 gyorsabb, és kevesebbet fogyaszt. Mondhatnám, hogy az AMD olcsóbb, de ha sokat használod 1, max 2 év alatt a fogyasztásból megtérül a különbség. (Bár ezt nem fogod észre venni...)
Alaplapnak ASUS, vagy Gigabyte, vagy MSI-t vegyél, ezek szerintem a jobbak. (Van még egy fajta, ami olcsónak, de jónak ígérkezik, de sosem próbáltam: Biostar)
Azért nem mondok konkrétat, mert nincs olyan, ami vinné mindkét procit, előbb azt válaszd ki. Jó alaplapot 20000 ft alatt is kaphatsz... intelnél kb. 20000nél kezdődnek...
Egy kategóriában vannak... Az, hogy az AMD 1-2 fps-el jobban működik néhány (de nem minden) játéknál, az igaz, de amúgy az i5 a gyorsabb, jobb és szebb... Van olyan játék, aminél ez megfordul, és az i5 lesz gyorsabb kb. ugyanennyivel... És amúgy ez a különbség olyan kicsi, hogy nincs értelme foglalkozni vele...
Ha lényeges különbséget akarsz látni, akkor vegyél egy i7-est.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!