Hogy tudom megnézni mp4 vásárlásakor, hogy milyen hangosan fog szólni? (Érdekes)

Figyelt kérdés

Szóval azt szeretném megtudni,hogy ha én vásrolok egy mp4 lejátszót akkor nem szeretnék pofára esni.

Egyik ismerősöm vett egy Philips mp4-et 40 000-ért és merő kaka az egész olyan halkan szól az európai habi papíroknak megfelelően... -.-"

Nekem van egy 10 forintos Seltronic mp4-em és 6 év után tegnap eltávozott :(

Olyan hangosan szólt,hogy már rossz a fülem,így 17 évesen :)

Tudom,hogy a fülhallgató is számít,de hiába van egy 119Db-es fülesem,ha rádugom a 40 000 ft-os Philips-re elmegy mellettem egy vonat és már nem hallom a zenét :/

Szóval vásárlás előtt ezt,hogy tudom kideríteni,hogy mennyire adja le a hangerőt ? :)

2011. ápr. 23. 23:31
 1/8 Panda Péter ***** válasza:

"Olyan hangosan szólt,hogy már rossz a fülem,így 17 évesen :)"

na ehhez csak gratulálni tudok.

veszel egy rendes in-ear fülest, vagy egy zárt fejhallgatót és máris nincs gond.

2011. ápr. 24. 00:55
 2/8 anonim ***** válasza:
a sok apróbetű meg rövidítések között figyelj arra, hogy ne korlátozott hangererejű legyen. amivel ugyan nem rontod a hallásod, de hallani se fogod :)
2011. ápr. 24. 09:24
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi de milyen szöveget keressek ? :/

Szóval,hogy fogják kiírni,hogy le van halkítva ? :/

Am meg elsőnek: Lehet,hogy nem hallok,de megérte :)

2011. ápr. 24. 10:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Vásárlás előtt kipróbálhatod a terméket a jobb helyeken. Nem feltétlenül azt, amit majd konkrétan megveszel, de egy azonos márkájú és típusút. Pl. bemutatótermekben, igényesebb boltokban, stb.

Amúgy meg a vonat, meg általában az utcazaj mindig hangosabb lesz, mint a fülesed, már csak azért is, mert az EU-ban szabályozva vannak a zenelejátszó készülékek és fülhallgatók hangerőre vonatkozó tulajdonságai, direkt azért, hogy a sok barom ne kapjon halláskárosodást az ordító zenétől. Bár esetedben ez már nem számít (szánalmas...), olyan fülest sehol nem fogsz kapni, ami túl hangos lenne, mivel ilyen termék nem elvileg kerülhet kereskedelmi forgalomba az EU-ban.

2011. ápr. 24. 11:11
 5/8 A kérdező kommentje:

De nekem nem a fülessel van bajom,hanem az mp4-el.

Veszek egy 125Db-s fülest és megvan oldva a probléma csak az a tré,ha az mp4 meg nem adja ki S:

2011. ápr. 24. 16:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Mint írtam, egy pici szerkentyűtől ne várj koncert-hangerőt, de vásárlás előtt kipróbálhatod.
2011. ápr. 24. 17:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Na az jóó köszi :)
2011. ápr. 24. 21:43
 8/8 A kérdező kommentje:
És ha nincs kirakva csak dobozban van ? Akkor nem bontják ki h megnézhessem ? :/
2011. ápr. 24. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!