Hogyan lehet kicserélni a hangfalamban a középsugárzókat, amelyek nem szólnak?

Figyelt kérdés

Ez a két hangszóró egyszerre ment tönkre:( Magát a hangfalat nem lehet szétszedni csak a hangszórókat kicsavarozni. Lehet valahol pont ilyen hangszórókat kapni, vagy az egyész hangfalat ki kell cserélni? A tipusa: CAT Disco Berlin 2007.

[link]

2011. ápr. 23. 00:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem kotelezo,hogy mindketto kinyiffant. Lehet hogy sorba vannak kotve. Vidd el hangszoro tekercselohoz es ujratekercseli. De lehet, hogy csak a drot van szakadasban.
2011. ápr. 23. 00:10
 2/3 A kérdező kommentje:
A drót biztos nem szakadt el nagyon óvatosan bántam a hangfalakkal. Viszont a minap meghajtottam és akkor szálltak el. Az újra tekercselés mennyibe kerülhet körülbelül és kik szokták csinálni?
2011. ápr. 23. 00:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem olyan drotra gondoltam, hanem az elasztikus vezetek, ami vezeti a jelet a membranba. Hat sajnos nem tudok segiteni abban, hogy hol tekercseltesd, mert ujvideki vagyok. Tolem nem messze csinalja egy koma, sot en is csinaltam egy parszor, de nem vagyok profi. Nem kellene, hogy sokba keruljon. Nezz utana a neten.
2011. ápr. 23. 15:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!