Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért mondják hogy rosszabbul...

Miért mondják hogy rosszabbul hűt az xbox 360 ha állítva tartjuk, vagy földön?

Figyelt kérdés
Én természetesen faltól távol a szoba közepén egy kis asztalon tartom, de állítva! Mindenki azt mondja úgy jobban melegedik? ez most hogy van akkor, tartsam fektetve?
2011. ápr. 19. 20:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha állítva tartod, akkor eltakarsz egy nyílást, amin szellőzne, szerintem jobb fektetve
2011. ápr. 19. 20:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Az xbox csak hátul szellőzik nem? Alul meg vannak kis tappancsai ahol tud levegőt kapni, oldal is vannak neki, viszont ha lefektetem akkor oldalt is takarok el nyílást, mert van alul két oldalt és felül is nyílás, viszont hátul szellőzik! Tehát így valamennyivel rosszat teszek neki?
2011. ápr. 19. 20:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Elírtam, tehát szellőzés helyett hátul fújja ki a levegőt!
2011. ápr. 19. 20:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Két könyvvel kitámasztottam alul hogy ott is kapjon levegőt, már mindenhol tud :) Jasper alaplapos de múltkor nagyon forró levegőt fújt ami miatt megijedtem tiszta meleg volt hátul a háza, és tuti hogy jasperes! Az évjárat is bizonyítja, a tápegységen és a box hátulján látható 12V!!
2011. ápr. 29. 09:20
 5/8 anonim válasza:
Ha van biciklipumpád érdemes vele befújkálni mindenhova, hogy egy kicsit lehűtse, de mikor kikapcsolod, akkor is érdemes, sőtt kell, mert a hűtés azonnal leáll, és az nem tesz jót az alaplapjának. Ha minden leállításnál 4-5 percig hűtöd a pumpával, jócskán meg tudod növelni az élettartamát, és játék közben is tovább maradhatsz, mert újra lehűtheted.
2011. ápr. 29. 10:34
 6/8 A kérdező kommentje:
Szerintem ezt egy ventilátorral kéne :D de tényleg tök jó ötlet
2011. máj. 2. 07:00
 7/8 anonim válasza:
Ventillátorral az a baj, hogy nem jut el mindenhová a "friss, üde" levegő :Đ
2011. máj. 5. 16:08
 8/8 A kérdező kommentje:
akkor biciklipumpa :Đ
2011. máj. 7. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!