Hogyan tudom meg nézni a winyon hogy lopot vagy nem?
van egy haverom nem olyan rég ismerem. és van nekem egy régi winchesterem ami nem is biztos hogy jó! azt sem tom a hanyas vagy 10-gb os lehet azt mondták. na haveromnak meg pont egy 30-.gb vagy kiseb winyo kellene mondtam neki hogy nekem van! mondtam neki nem biztos hogy jo! azt mondja agyam neki kölcsön be egy napra hogy kipróbálja az ö gépébe mert én nem merem kipróbálni! mert nem tom hogy egyáltalán van e rajta valami vagy nincs. attól félek hogy meg hal a gépem! mert halottam má olyat hogy be raktak egy winyot és meg halt a gép! mert valami virus volt rajta. na a lényeg az hogy én adnám ezt a 10gb os ata winyot ö meg adna nekem egy 70gb os ata winyot. azt mondja azért akar egy kisebbet mert egy kis alap p3 as gépe van. de szerintem kamu kérdeztem töle lopot e azt mondta hogy nem. de pénz ért nem akar ja el adni! nem tom mért ha be üzletelném a winyót és lopot és nálam a gépembe használom be tudják mérni valahogy én attol félek! tul jó üzlet!!!!!!!!nem?10gb-70es ért tul jo amugy az iletö osztály társam most ismerkedtem meg vele ebbe az évbe de egy mástol 100valamenyi km re lakunk!!!!!!!!
bocs a helyes írási hibák ért német bilyenytűzetem van és nem nagyon ismerem még
ne higgy neki még ha nem is lopott szerintem haldoklik az ő vinyója és azért akarja elcserélni
mert olyan nincs hogy régi p3-as gépe van, abba ugyan úgy jó egy 500 gigás vinyó is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!