Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Autórádió miért nem ismeri...

Strigi kérdése:

Autórádió miért nem ismeri fel a pendriveot?

Figyelt kérdés

Egy AUX/SD/USB fogadására alkalmas fejegységről van szó, amely beleolvas az USB eszközökbe, majd pár másodperc után visszavált rádióra. Mód-átkapcsoláskor ismét ezt teszi.

Amivel kipróbáltam:

A-Data 1GB pendrive (jó gyors, de régebbi)

Kipróbáltam NTFS, FAT és FAT32 fájlrendszerekkel is.

Kingston 8GB pendrive (lassú, de új modell)

Szintén NTFS, FAT és FAT32-vel is próbáltam.

Creative 2GB PMP (adatkábelen keresztül; FAT32)

Az utóbbi készülék jelezte az adatkapcsolatot, a fejegység nem visszaváltott, hanem maradt USB módban, de nem tett semmit. A PMP lefagyott, majd újraindításkor hibás volt a fájltábla, formázni kelett.

Minden más funkció jó, elvileg jól is van beszerelve, már ha ez számít. Nem úgy tűnik, mintha komoly baja lenne, gondolom én szúrok el valamit.

Mit próbáljak még meg?

2011. ápr. 15. 12:29
 1/6 anonim ***** válasza:

az biztos hogy csak a fat32 lesz a helyes. ez minden tipusnál igy van.

milyen tipusú fejegységgel, milyen fájl formátumot szeretnél lejátszani?

sd-t próbáltad?

2011. jún. 3. 12:13
 2/6 A kérdező kommentje:

Üdv.!

SAL Voxbox VB-2000 fejegység, a fájlok különféle (128-320 kbps) MP3 fájlok.

Kipróbáltam SD-kártyával, a Windows szerint 'FAT (alapértelmezett)' fájlrendszerrel, és azonnal lejátszotta a zenét.

2011. jún. 3. 13:02
 3/6 Ry2!ko válasza:
kb ugyanez a problémám van nekem is, csak nekem kb 1 hónapig lejátszotta a pendrive-t. azóta se tudom mi lehet a baj. mnc evolution fejegységről van szó.
2012. márc. 5. 06:37
 4/6 trille20 válasza:

Sziasztok!

Nekem is hasonló problémám van. "lcs500ur" fejegységről van szó, és USB módról rögtön visszavált rádió módba.

Egy EMTEC 8GB-os micro flash drive-ot próbáltunk rácsatlakoztatni MP3 formátumú zenékkel. Viszont ugyan ezeket a zenéket mp3 lejátszó csatlakoztatásán keresztül gond nélkül hallgathatom...

Akinek van valami ötlete, azt szivesen fogadom!

Köszönöm!

2012. márc. 7. 21:11
 5/6 Mist194 ***** válasza:

Jónéhány olcsó készülék nem tudja kezelni a mappa rendszereket. Ezeknél csak a gyökérbe ömlesztett fájlokat lehet lejátszani. Érdemes a a fájlrendszereket is végigzongorázni.

Leginkább javasolt a kezelési leírást alaposan átböngészni.

2016. jún. 20. 13:06
 6/6 CatMiny válasza:
Ugyanez volt a problémám,ami megoldotta(legalábbis nekem,mással nem próbáltam):készülék(pendrive,sd card,stb..)teljes formázása,formátum átállítása formázásnál FAT32-re,ha ez megvan mp3 számok mappa nélküli felmásolása készülékre. Ezután csináltam tulajdonságoknál egy beállítást,hogy a készülék csak zene lejátszásra állítottam de ez már szerintem lényegtelen. Hátha valakinek ugyanúgy megoldotta a problémát :)
2016. szept. 2. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!