Mi az a Thumbs. Bd fájl?
Figyelt kérdés
Jó azt kiírja, hogy adatbázisfájl, de mit takar? Miért baj az ha kitörlünk egy ilyent és miért írja ki, hogy akkor nem biztos, hogy egy program jól fog müködni?2011. ápr. 10. 20:55
1/6 anonim válasza:
A képek miniatűrjeit őrzi meg (intézőben).
A leghaszontalanabb állat a világon, registryben le lehet tiltani, pillanatnyilag nem tudom pontosan mi a kulcs.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Elolvastam! És ha kikapcsolom az nem baj ugye?
2011. ápr. 14. 10:49
4/6 anonim válasza:
Nem, semmit nem lassít, nekem 2 éve ki van kapcsolva.
5/6 anonim válasza:
De az se baj, ha nem kapcsolom ki, ugye? Sok helyet gondolom nem foglal, haszontalan állat (:)), de ártani nem árt?
A Win 7 ráadásul már nem is a mappákba pakolgatja (bár xp-nél is el lehetett simán rejteni, csak onnan látszott, hogy van, hogy a mappa tulajdonságait megnyitva 1 fájllal többet tartalmazott, mint amennyi kép volt benne).
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!