Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Fájl formatálási hiba? (Bövebb...

Fájl formatálási hiba? (Bövebben lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok van egy lazer PMP- lejátszom és mikor átkonvertáltam a filmet hogy rárakhassam akkor a PMP azt irta ki amikor le akartam játszani hogy fájl formatálási hiba. Nem tom mért van pedig azt irta hogy avi-t visz.??
2011. ápr. 11. 20:35
 1/6 legendavagyok01 ***** válasza:
Az avi csak egy konténer, az hogy a tartalma mivel van kódolva (milyen codec-kel, divx, xvid, mpeg4, stb.) az nem mindegy, nézz utána a használati utasításban, csak benne van. (Esetleg a felbontás sem mindegy.)
2011. ápr. 11. 20:45
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi megnézem
2011. ápr. 11. 20:48
 3/6 legendavagyok01 ***** válasza:
Pontos típusnevét leírod?
2011. ápr. 11. 20:49
 4/6 A kérdező kommentje:

szia bocsi hogy későn irtam vissza itt a tipusa .

Lazer MP351KRF.

2011. ápr. 13. 17:15
 5/6 legendavagyok01 ***** válasza:

Töltd le, csomagold ki valahová, egy csomó tesztvideó a lejátszód (chip:Rockchip RK2608)gyártójától. Másold fel és nézd meg, melyiket-melyeket játszik le. Jegyezd meg, és már is tudni fogjuk, mit szeret a cucc.

(Arra most nem gondolnék, hogy egyiket sem játsza le...)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. ápr. 13. 19:11
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi átkonvertáltam és sikerült
2011. ápr. 14. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!