Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Avi fájla ráégetett feliratot...

Avi fájla ráégetett feliratot hogy lehet leszedni?

Figyelt kérdés
Letöltöttem a 90210 első epizódját de csak ráégetett svéd felirattal találam meg ami miatt a magyar felirat nagyon nehezen olvasható.... hogy tudom leszedni?
2011. ápr. 9. 17:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Kockánként ki kell retusálnod Photoshopban, de azt lehetetlen megcsinálni, mert túl nagy munka.

Megfelelő szoftverrel levághatod a film alsó részét, de akkor értékes részeket veszítesz el a látványból.

Azaz sehogyan, semmilyen értelmes módon nem tudod leszedni a "ráégetett" feliratot.

Helyette tölts le egy felirat nélküli kópiát a Piratebayről, vagy a kedvenc torrent-oldaladról.

2011. ápr. 9. 17:24
 2/5 A kérdező kommentje:
a piratebay ról szettem le...felirat nélküli vrziókat nem seedelik nem jön le...máshol is néztem (mininova isohunt) nem találom...
2011. ápr. 9. 17:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha a magyar felirat nincs ráégetve, akkor rakd át máshova (pl felülre) a videólejátszódban.
2011. ápr. 9. 18:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez nem lehet hogy jó lenne?

Van seed, és a kommentek alapján nincs ráégetve a felirat (legalábbis senki sem panaszkodott az miatt)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. ápr. 10. 11:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :))
2011. ápr. 11. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!