Milyen felszerelés kell a PS3 Movehoz?
úgy tudom h kamera is kell ami érzékeli a move-ot nem?
meg mennyibe kerül végülis?
mert a Michael Jackson The Experience-re gyűtjök :D
itt van csomagban:
de ha megnézed többi 'kiegészitőt' akkor van olyan is, hogy ps3 move navigációs kontroller (8000ft), lehet az is kell, bár ha nincs a starter csomagban akkor gondolom nem létfontosságú a játszáshoz.
Ami kötelező:
Move
Eyecam
De van a Navigation kontorrel, ami helyettesíthető az alap joystick-kal, de az elég kélnyelmetlen, szóval érdemes azt is megvenni.
naaaa!!!! milyen eyecam? a ps2-höz volt eyetoy de az a kinect elődje.
a ps3-hoz kell egy move motion kontroller, egy ps eye és(nem minden esetben) egy move navigation controller ami helyettesíthető egy dualshock 3 bal oldalával.
egyébként miért pont a micheal jackson the experience kell neked?
ott van példáúl a socom special forces is ami most fog kijönni 22-én és van egy olyan csomag is amiben benne van minden ami kella move-hoz + a játék + még egy sharpshooter is amibe be tudod illeszteni a motion és a navigation controllert is és így jobban tudsz célozni:
a sharpshooter-t nézd meg a google-ba, ha nem egyértelmű
Ja igen, csak simán Eye a neve, azt hittem Eyecam.
És ÚRISTEN.
Már megvenni magát a Jackson-os játékot nagy hülyeség, de hogy mellé még Move-ot is beszerezz.
Mert ha azt mondod Killzone vagy Socom-hoz kell a Move megértem, de Michael Jackson...
Azt nem tudom fantasztikus lesz-e, mert nem néztem róla videót, de az ilyen játékok sosem sikerülnek jól.
Meg persze ízlések és pofonok, ha jól sikerülne sem érdekelne engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!