Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egy ilyen...

Mennyibe kerül egy ilyen felszerelés és hogy nevezik ezeket boltokban?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=9ybhPQyJS8k&feature=channel

A mikrofonra meg ami rá van rögzítve az a fekete kör alakú akármire gondolok. Ezt külön vagy egyben kell venni?

A fülhallgató az mindegy milyen? Vagy az is van direkt felvételre való?

2011. jan. 20. 20:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Ezek stúdió felszerelések, nem tudod megfizetni.Egy középkategóriás PAIKER mikrofon 400 e. Ft, egy KOSS fejhallgató 300 e. Ft-tól.

Amit kérdezel, azt szélfogónak hívják.

[link]

2011. jan. 20. 21:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Tudom, hogy stúdiós felszerelések és azt is, hogy nagyon drágák, de nem számítottam rá, hogy ennyire:(
2011. jan. 20. 21:43
 3/7 anonim válasza:

Ezek dinamikus stúdiómikrofonok, nagyon jó tulajdonságokkal, rezgéscsillapító felfüggesztéssel. Az a fekete kör alakú szűrő, amit előtte látsz, az az úgynevezett pop-filter. Mikrofontartozékok között találsz olyat webáruházakban, ahogy stúdió mikrofont is.

A fejhallgató szintén felső kategóriás, ilyeneket 10 ezer forint felett kapsz, általában minél drágább, annál jobb (ez saját tapasztalatom), felső határ árban nemigen van, minőségben pedig már egy 9 - 10 ezer forintos grundig is hasznos lehet, és jó élményt nyújt.

2011. jan. 20. 21:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem éppen erre gondoltam, csak nem tudtam máshpgy feltenni a kérdést. Csak szeretnék egy kisebb stúdió-félét itthon. Tudnátok ajánlani bevált dolgokat, ami nem túl drága, mégis jó?
2011. jan. 20. 21:48
 5/7 A kérdező kommentje:
15 éve énekelek, szeretnék rögzíteni dalokat jó minőségben, erre kéne. Valamilyen program is kell hozzá?
2011. jan. 20. 21:50
 6/7 anonim ***** válasza:

"szeretnék rögzíteni dalokat jó minőségben"

Akkor ezt most felejtsd el nagyon gyorsan mert 0% esélyed van rá.

Ehhez kell egy jól csillapított terem (párszázezer ft), mikrofon, előfok, hangkártya, lehallgató rendszer, egy erős pc, programok (pár millió forint) és rengeteg tapasztalat (pár év).

2011. jan. 21. 15:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal, pénz meg minden. Nem is mondam, hogy most azonnal akarom, csak érdeklődöm. Nem szabad?
2011. jan. 21. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!