Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Megéri Flash-elni Xbox 360 at...

Megéri Flash-elni Xbox 360 at ha vadonatúj de nincsen játékom hozzá?

Figyelt kérdés
Most fogok venni majd a közeljövőbe és nagyon rágom magamat mert 2 év rá a garancia ahol néztem ,de ha flesh-elem ugrik a garancia. Mivel rosszabb ha Flash-elve van? Kérlek segítsetek! köszi szépen mindenkinek
2011. ápr. 4. 10:23
 1/4 anonim válasza:

Elárulom a nagy titkot, ha ott veszed meg újonnan, ahol flashelteted is, akkor kapsz rá egy év garit.

www.golemkonzol.hu

2011. ápr. 4. 10:34
 2/4 anonim ***** válasza:
red ring of death is going to kill your xbox
2011. ápr. 4. 10:44
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen nem vagyok amúgy annyira képbe ezzekkel a cuccokkal
2011. ápr. 4. 13:00
 4/4 anonim válasza:

A második válaszoló arra utalt, h elő jöhet a 3 ledes hiba, de az ha jól tudom csak a régebbi gépeknél van.

Mondom erre figyelj, h ha flasheltetni akarsz akkor ne úgy, h bemész a médiába aztán egy sufnitunigba, mert akkor tuti nincs gari.

Viszont, ha sufnituningba veszed kapsz rá garit.

2011. ápr. 4. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!