Szerintetek miért csinálja ezt a PS2-m?
Figyelt kérdés
Van egy 6 éves PS2-m, eddig nem volt vele semmi baj, most viszont van egy kis gondom vele. Megvettem a FIFA 10-et, hazavittem, 2 hétig játszottam vele aztán egyszer csak meccs közbe elkezdett szaggatni és lefagyott. Azóta mindig ez van: elkezdek egy meccset, fél perc múlva elhallgat a kommentár, utána még megy egy kicsit és lefagy. De ez csak meccseknél van így, ha csak simán gyakorlok akkor semmi baja nincs! 1 évvel később megvettem a FIFA 11-et, és ugyanezt csinálta!! 2 hétig ment, aztán ez is elkezdett fagyni, de a gyakorlás itt is működik. Szerintetek miért csinálja ezt???2011. ápr. 3. 15:40
1/3 anonim válasza:
Lehet hogy a meccshez nagyobb videokártyára van szükség és nem bírja vinni mint a gyakorlást de nem tudom mert ha az első két héten működött akkor nem tudom hogy mi lehet a baj.
2/3 A kérdező kommentje:
Igazából már az első két hétben is akadozott és néha akkor is lefagyott, de 10-ből egyszer, a maradék 9 esetben ment rendesen, ez más játékoknál is előfordul. Azóta viszont egyáltalán nem működik :(
2011. ápr. 4. 19:13
3/3 anonim válasza:
próbád más játékkal, nekem akkor csinálta amikor a elkezdett túlmelegedni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!