Használt Olympus E-410?
Figyelt kérdés
2 évesen, 4900 expoval, kit obival, fotóstáskával, megéri megvenni 45000FT-ért? Vagy tudtok 45ezerért valami jobb használtat?2011. ápr. 3. 15:38
1/7 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam, ZUIKO DIGITAL 17.5-45mm 1:3.5-5.6 obival.
2011. ápr. 3. 15:42
2/7 anonim 

válasza:

ha ismered a 4/3-ad rendszer eéőnyeit-hátrányait, én simán támogatom a döntést. A leg fényerősebb zoomok náluk vannak, 2x cropfactor, konta a kisebb és ezáltal zajosabb képet készítő érzékelő, ami még mindig bőven jó minőségű. Másik fontos az AA szűrő hiánya, vagy nagyon minimális használata(kompaktokban sincs), ezért a képek nem lágyak lesznek, hanem erősebben élesek. Ki szereti-ki nem.
3/7 A kérdező kommentje:
Élesség nagyon fontos lenne, csak sajna objektívekhez nem konyítok semmit.:(
2011. ápr. 4. 15:03
4/7 anonim 

válasza:

amit érdemes tudni még, hogy az Olympus legalapabb objektívjei is egész jó darabok szemben a konkurenciáéval ami nagy különbség, ha az ár a fontos valakinek.
Canon Eos-400D tesztkép kit obival: [link]
Olympus E-410 tesztkép kit obival: [link]
Kitűnően látszik az AA szűrő elhagyása miatti élességkülönbség, így amolyan "kompaktos" a kép viszont minősége messze jobb náluk.
5/7 A kérdező kommentje:
Az említett obi az mire és mennyire jó, amit írtam a ZUIKO DIGITAL 17.5-45mm 1:3.5-5.6. Ez mire használatos?
Ha lesz pénzem akkor valószínű ezt a gépet fogom megvenni.
2011. ápr. 4. 21:47
6/7 anonim 

válasza:

sajna én nem tudom ezt megmondani, mennyire jó, mivel Sony rendszert használok, de vásár előtt mindenképp próbáld ki, amit ki tudsz!!!
7/7 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm, az objektívekhez semennyire nem értek, azt hogy mi hány mm vagy mi azt se semmit, majd utána nézegetek és tanulok, és megveszem. Köszönöm a segítséget.:)
2011. ápr. 4. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!