Tényleg le kell mosakodni számítógép előtt eltöltött több órai munka után?
Figyelt kérdés
Egy vállalati munkavédelmi utasításban olvastam és az elektronikus szmogra hivatkoztak.2011. márc. 14. 13:32
1/5 anonim válasza:
Nekünk nincs előírva, de azért műszak után bemegyünk a zuhany alá. Nem tudom a BABA tusfürdő oldja-e az elektromos szmog lerakódást, de jólesik.
Egyébként aki ilyet talált ki az ritka nagy barom lehet, de nálunk is vannak ilyenek ne aggódj, csak épp mást találtak ki.
2/5 anonim válasza:
nem muszáj,de ha órákon át ülsz egyhelyben a gép előtt akkor a munka után jol fel lehet frissülni 1 kis mosakodás után
3/5 anonim válasza:
Ritka nagy baromságokat tudnak kitalálni.A mosakodás és az elektromosság még köszönöviszonyban sincs egymással!Nem lemosható de egy mosakodás felfrissülést okoz az elektromosságtól függetlenül.Sok a fizikai meg kémiai analfabéta!
4/5 anonim válasza:
Aki ezt írta, nem tudja, mi az az elektroszmog. Az ugyanis a környezetedben jelenlévő szórt EM sugárzás, nem lehet lemosni.
Ez így teljesen hülyeség.
5/5 anonim válasza:
Én vágó vagyok, és volt már rá példa, hogy 24-30 órát is ültem a gép előtt egyhuzamban.... de soha semmilyen elektroszmognak tulajdonított problémám nem volt, pedig már 2003 óta gyűröm az ipart...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!