Tényleg le kell mosakodni számítógép előtt eltöltött több órai munka után?

Figyelt kérdés
Egy vállalati munkavédelmi utasításban olvastam és az elektronikus szmogra hivatkoztak.
2011. márc. 14. 13:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekünk nincs előírva, de azért műszak után bemegyünk a zuhany alá. Nem tudom a BABA tusfürdő oldja-e az elektromos szmog lerakódást, de jólesik.

Egyébként aki ilyet talált ki az ritka nagy barom lehet, de nálunk is vannak ilyenek ne aggódj, csak épp mást találtak ki.

2011. márc. 14. 13:36
 2/5 anonim ***** válasza:
nem muszáj,de ha órákon át ülsz egyhelyben a gép előtt akkor a munka után jol fel lehet frissülni 1 kis mosakodás után
2011. márc. 14. 13:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Ritka nagy baromságokat tudnak kitalálni.A mosakodás és az elektromosság még köszönöviszonyban sincs egymással!Nem lemosható de egy mosakodás felfrissülést okoz az elektromosságtól függetlenül.Sok a fizikai meg kémiai analfabéta!
2011. márc. 14. 14:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Aki ezt írta, nem tudja, mi az az elektroszmog. Az ugyanis a környezetedben jelenlévő szórt EM sugárzás, nem lehet lemosni.

Ez így teljesen hülyeség.

2011. márc. 14. 18:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Én vágó vagyok, és volt már rá példa, hogy 24-30 órát is ültem a gép előtt egyhuzamban.... de soha semmilyen elektroszmognak tulajdonított problémám nem volt, pedig már 2003 óta gyűröm az ipart...
2011. márc. 15. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!