1-es régió kódú (Eszak-Amerika) DVD-imet melyik Magyarországon (esetleg Ausztriában) kaphato DVD-lejátszón tudom megnézni? Rengeteg müszaki szaküzletet végigjártam 0 régiós gépért, a boltok 90 %-ában azt sem értették, mit akarok. Köszi!
Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 15:16
1/4 anonim válasza:
célszerűbb gépen nézni, nem kerül semmibe, csak lekell szedned egy codec-et meg egy progit
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
Szoftveresen is ki lehet ütni a régiókódot, mivel az csak egy beállítás a lejátszókban, ami nem engedi lejátszani a más régiós lemezeket, ill. ha igen, a színeket FF-ben jeleníti meg. Ez a kódfeloldás többnyire a távirányítón át történik, egy speciális karaktersort kell beütni, de ez gyártónként és márkánként eltérő. Keress rá a guglin.
R0-ás lejátszó szerintem a kiskereskedelmi forgalomban nem is létezik, mert vegyed meg az R2-est, vagy azt, ami neked kell. De ha lennének R0-ások is, ki a fene venne DVD-lejátszót a világban? Kb. senki, mert minden mindennel kompatibilis lenne, és abban nincs üzlet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!