Ezt a kis TV-t lehet valahogy programozni?
Albérletbe hoztuk a TV-t.Ide ez is megteszi...
A készülék márkája PHILIPS sajnos ennél többet nem tudok. Gondolom lekoptatta az idő a pontos típust :D
Távirányító nincs hozzá, ahogy a panelt nézegetem nagyon nem is lehetett soha.
Készítettem pár képet róla. Szerintetek van valamilyen megoldás arra, hogy én döntsem el melyik programon melyik adó jöjjön be? Most spontán rendezte el a dolgokat.Sajnos a legjobb adókat sikerült kihagynia:D
A válaszokat előre is köszi!
A képek:
ezzel kezd!
Nyomja meg a STORE gombot, hogy a állomás keresési, és az azzal kapcsolatos egyéb információk, megjelenjenek a képernyőn.
(lassan 20 éve lesz, hogy árultam a jelzett tipust, már elfelejtettem a kezelését, de igérem, hogy utána nézek a magyar nyelvű használati útmutatónak, valahol meg kell lennie a padláson)
De nem működik az a gomb!
Nem azzal van baj, hogy nem értem. Tudok ennyit németül, meg a fordító is ott van ha kell.
Ha működött volna a gomb akkor már rájöttem volna sztem.De úgy néz ki kaputt:D
Nyomtam én fél percig is...:D
Szétszedtem. A kapcsolóval lehet a gond. A kis lábai nem szakadtak el a forrasztás is rendben van. Most hétvégén hazamegyek, hozok forrasztópákát aztán egy felesleges kapcsolót (hang le) kicserélem a STORE gombbal.
Elviekben, ha szépen megolvasztom alul akkor ki is lehet húzni azt a kis kapcsolót nem?
Annyira nem értek ezekhez az elektromos cuccokhoz de így működnie kell. hacsak nem a panellal van valami.Akkor meg kuka.
(közben, megtaláltam, az eredeti gyári használati útasítást, ebből idézek)
Állomások tárolása programszámmal
(Maximum 40 állomást tárolhat a programszámol alatt, az alábbi eljárás követésével)
1. Nyomja meg a STORE-gombot úgy, hogy a képernyőn láthatóvá váljon a keresés kijelzés és további információk.
2. Nyomja meg ekkor a + CONTROL-gombot, ekkkor a TV-készülék autmatikusan egy állomást fog keresni és megjeleníti azt a képernyőn.
Ha a keresési eljárást folytatni akarja, nyomja meg újból a + CONTROL-gombot.
3. Válassza ki a kívánt programszámot (0 - 39-ig) úgy, hogy megnyomja a - vagy a + PROGRAM-gombot. A kiválasztott programszám megjelenik a képernyőn.
4. Nyomja meg a STORE-gombot a kiválasztás eltárolása érdekében. A képernyőről ekkor eltűnik a keresés kijelzés és a további információ.
Ismételje meg az 1-4. lépéseket mindaddig, amíg az összes fogható TV-állomás a hozzájuk rendelt programszámokkal eltárolásra nem kerül.
Nálad, lehet hogy az alábbi (Programbiztosítási funció bekapcsolva) áll fenn, ezért nem funkcionál a gomb, illetve ezért nem tudod programozni!
A PROGRAMBIZTOSÍTÁS beállítása:
Célja: megakadályozni, hogy a beállított TV-adók tévedésből törlődjenek a programozásból.
Beállítás: A PROGRAM-gomb léptetésével válassza ki a 38-as programszámot.
Nyomja meg a STORE és a +PROGRAM-gombot EGYSZERRE!, az előprogramozás rögzítése, bebiztosítása érdekében.
A rögzítés, biztosítás megszüntetése, feloldása:
A Program-gomb léptetésével válassza ki a 38-as programszámot.
Nyomja meg a STORE és a +PROGRAM-gombot EGYSZERRE!, az előprogramozás rögzítésének törlése, bebiztosításának megszüntetése érdekében.
A tartozékát képező távirányító pontos típusa: RC 5901
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:08
Köszönöm ez bejött!
Hihetetlen:D Ilyen info is bennvolt a haszn. utasításba?
Én meg már kapcsolót akartam cserélni. Durva, az ember mennyi őrültségre lenne képes néha:D
Köszönöm még1X
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!