Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ezt a kis TV-t lehet valahogy...

Ezt a kis TV-t lehet valahogy programozni?

Figyelt kérdés

Albérletbe hoztuk a TV-t.Ide ez is megteszi...

A készülék márkája PHILIPS sajnos ennél többet nem tudok. Gondolom lekoptatta az idő a pontos típust :D

Távirányító nincs hozzá, ahogy a panelt nézegetem nagyon nem is lehetett soha.

Készítettem pár képet róla. Szerintetek van valamilyen megoldás arra, hogy én döntsem el melyik programon melyik adó jöjjön be? Most spontán rendezte el a dolgokat.Sajnos a legjobb adókat sikerült kihagynia:D

A válaszokat előre is köszi!

A képek:

[link]

[link]

[link]

2011. márc. 8. 17:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

ezzel kezd!

Nyomja meg a STORE gombot, hogy a állomás keresési, és az azzal kapcsolatos egyéb információk, megjelenjenek a képernyőn.

(lassan 20 éve lesz, hogy árultam a jelzett tipust, már elfelejtettem a kezelését, de igérem, hogy utána nézek a magyar nyelvű használati útmutatónak, valahol meg kell lennie a padláson)

2011. márc. 8. 18:44
 12/18 A kérdező kommentje:

De nem működik az a gomb!

Nem azzal van baj, hogy nem értem. Tudok ennyit németül, meg a fordító is ott van ha kell.

Ha működött volna a gomb akkor már rájöttem volna sztem.De úgy néz ki kaputt:D

2011. márc. 8. 18:59
 13/18 anonim ***** válasza:
tartóssan, hosszan nyomd, legalább 3 mp-ig!
2011. márc. 8. 19:02
 14/18 anonim ***** válasza:
az eredeti, nagyon egyszerű távirányítójával nem lehetett programozni, az csak az alapfunkciókat kezelte... hang, fény kontrasz, színtelítettség szabályzás, program elérés, léptetés, egyéb funkciókat nem.
2011. márc. 8. 19:05
 15/18 A kérdező kommentje:

Nyomtam én fél percig is...:D

Szétszedtem. A kapcsolóval lehet a gond. A kis lábai nem szakadtak el a forrasztás is rendben van. Most hétvégén hazamegyek, hozok forrasztópákát aztán egy felesleges kapcsolót (hang le) kicserélem a STORE gombbal.

Elviekben, ha szépen megolvasztom alul akkor ki is lehet húzni azt a kis kapcsolót nem?

Annyira nem értek ezekhez az elektromos cuccokhoz de így működnie kell. hacsak nem a panellal van valami.Akkor meg kuka.

2011. márc. 8. 19:49
 16/18 anonim ***** válasza:

(közben, megtaláltam, az eredeti gyári használati útasítást, ebből idézek)

Állomások tárolása programszámmal

(Maximum 40 állomást tárolhat a programszámol alatt, az alábbi eljárás követésével)

1. Nyomja meg a STORE-gombot úgy, hogy a képernyőn láthatóvá váljon a keresés kijelzés és további információk.

2. Nyomja meg ekkor a + CONTROL-gombot, ekkkor a TV-készülék autmatikusan egy állomást fog keresni és megjeleníti azt a képernyőn.

Ha a keresési eljárást folytatni akarja, nyomja meg újból a + CONTROL-gombot.

3. Válassza ki a kívánt programszámot (0 - 39-ig) úgy, hogy megnyomja a - vagy a + PROGRAM-gombot. A kiválasztott programszám megjelenik a képernyőn.

4. Nyomja meg a STORE-gombot a kiválasztás eltárolása érdekében. A képernyőről ekkor eltűnik a keresés kijelzés és a további információ.

Ismételje meg az 1-4. lépéseket mindaddig, amíg az összes fogható TV-állomás a hozzájuk rendelt programszámokkal eltárolásra nem kerül.

Nálad, lehet hogy az alábbi (Programbiztosítási funció bekapcsolva) áll fenn, ezért nem funkcionál a gomb, illetve ezért nem tudod programozni!

A PROGRAMBIZTOSÍTÁS beállítása:

Célja: megakadályozni, hogy a beállított TV-adók tévedésből törlődjenek a programozásból.

Beállítás: A PROGRAM-gomb léptetésével válassza ki a 38-as programszámot.

Nyomja meg a STORE és a +PROGRAM-gombot EGYSZERRE!, az előprogramozás rögzítése, bebiztosítása érdekében.

A rögzítés, biztosítás megszüntetése, feloldása:

A Program-gomb léptetésével válassza ki a 38-as programszámot.

Nyomja meg a STORE és a +PROGRAM-gombot EGYSZERRE!, az előprogramozás rögzítésének törlése, bebiztosításának megszüntetése érdekében.

A tartozékát képező távirányító pontos típusa: RC 5901

2011. márc. 9. 11:08
 17/18 anonim ***** válasza:

kezelőszervek:

[link]

[link]

Hangolás (programozás):

[link]

2011. márc. 9. 11:41
 18/18 A kérdező kommentje:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:08

Köszönöm ez bejött!

Hihetetlen:D Ilyen info is bennvolt a haszn. utasításba?

Én meg már kapcsolót akartam cserélni. Durva, az ember mennyi őrültségre lenne képes néha:D

Köszönöm még1X

2011. márc. 9. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!