Ezt a kis TV-t lehet valahogy programozni?
Albérletbe hoztuk a TV-t.Ide ez is megteszi...
A készülék márkája PHILIPS sajnos ennél többet nem tudok. Gondolom lekoptatta az idő a pontos típust :D
Távirányító nincs hozzá, ahogy a panelt nézegetem nagyon nem is lehetett soha.
Készítettem pár képet róla. Szerintetek van valamilyen megoldás arra, hogy én döntsem el melyik programon melyik adó jöjjön be? Most spontán rendezte el a dolgokat.Sajnos a legjobb adókat sikerült kihagynia:D
A válaszokat előre is köszi!
A képek:
a MENU gombal tudsz az általános menübe belépni, és a baloldalán lévő Control le/fel gombokkal a képernyőmenüben (OSD) lépkedni.
az Analog Preset lessz a kézi beállítás programozás menü. 30 program tárolható. A STORE gombal tudod, a beállított adókat program-helyhez rögzíteni.
Távírányító típ. ( RC9031-től,... RC5101-ig)
1992-es model (még eredeti Philips 90 fokos képcsővel)
(a kikapcsolás pillanatában, a képernyőn egy szivárvány színben ponpázó körnek kell megjelenni, akkor működik jól a képcsőkioltási elektronika)
Uhh köszönöm!!!!
Ezt hogy sikerült?:D
Nem tudom milyen nyelven értesz, itt van néhány leírás:
Na most meg is próbáltam amit írtál, de sajnos nem működik.
A menü gombbal bejön pár dolog contrast szín stb de semmilyen gombbal nem tudok más menübe jutni...:S
Drücken Sie die store Taste, so dass die suchanzeige und weitere Informationen auf dem Bildschirm zu sehen sind.
Akkor lehet szét kéne szednem hátha a gombbal van valami. Ez nem ilyen széngumis megoldású mint a távirányítók? Megkapargatom és működik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!