Hol és milyen fényképezőgépet vegyek?
Figyelt kérdés
Olyan digit fényképezőt keresek, ami arra pont jó, hogy ha elmegyek táborozni, vagy kirándulásra, akkor azzal kattintgassak. Szempont még az, hogy a memória kártyája sd legyen, mert az már van itthon, 4 gb-s, és akkor legalább arra nem kell költeni. És ezt néztem, ami talán jó lehet, de mondhattok más gépet is. kb. 20 e az összeg, amit ráköltenénk.
És a másik kérdés, hogy hol vegyek gépet? Mert sok helyen olvastam, hogy a Meda Markt é stársai nem annyira jók. Akkor mit ajánlotok?
2009. febr. 17. 17:20
1/3 anonim válasza:
~20e HUF környékén ez teljesen korrekt választás. Pana és Canon kompakt gépei között keresgélj ebben az árszegmensben. Majdnem mindegy, hogy hol veszed a gépet, legyen rá garancia, ez a lényeg. Ha kinéztél egy konkrét típust, ajánlom az argep.hu vagy olcsobbat.hu oldalakat. Itt megnézheted, hogy hol veheted meg az adott típust a legolcsóbban. Üdv!
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
Jó a Pana LS 80, abban van optikai képstabilizátor, a Nikon L16-ban még nincsen. A Media Marktban is olyan 20 ezer körül van, ott sem elérhetetlen már. De van a nagyobb tesója a Pana LZ8, az sem sokkal drágább, és abban már Leica optika van, és 5x-ös optikai zoom. Azt is meggondolhatod még szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!