Egy ilyen tv-hez mi kell még? Gondokok itt a filmre, esetleg blu-ray lejátszóra. A filmnek 3d-snek kell lennie, vagy "szoftveresen" bármelyik filmet 3d-sé alakítja a tv?
2011. febr. 26. 17:24
1/8 anonim válasza:
átalakítja neked 3d-re de az olyan is.. nem érdemes venni egyébként. mókusvakítás, üljön szemüvegben a tv előtt az akinek béla az anyja. Korlátozva van a nézők száma, ráadásul nekem a fejem is megfájdul ezektől az aktív szemüvegektől. Részemről leszavazva
2011. febr. 26. 17:29
2/8 anonim válasza:
Mérlegelni kell, hogy neked az az árkülönbség megér-e ennyit. Egyelőre még alig van blu ray-en megjelent 3d-s film.
2011. febr. 26. 17:33
3/8 A kérdező kommentje:
ÉS akkor milyen hogyha igazi 3d-s filmet játszol. Akkor az nem lehet annyira gagyi.
De vegyünk egy példát:
Az Avatar-t Imaxben láttam. Ahhoz képese mennyire rossz az élmény egy pl 50"-os 3d-s tv-n blu-ray-es avatart nézni?
2011. febr. 26. 17:34
4/8 A kérdező kommentje:
És ezeknek a tv-knek, rendben van a 2d-s megjelenítés is?
2011. febr. 26. 17:35
5/8 anonim válasza:
Igen, rendben van.
3D tekintetében azért olyanra ne számíts, mint a moziban, mint ahogy egy 2d film sem olyan a moziban, mint a tv-ben, de azért nem rossz.
Nagyobb boltokban többnyire ki szokott lennti téve 3d tv, amit ki is lehet, próbálni.
2011. febr. 26. 17:38
6/8 anonim válasza:
Sőt, már a MM-ban láttam kitéve 3D kamerát is, de azt csak az eladó segítségével lehetett volna kipróbálni.
2011. febr. 26. 17:39
7/8 anonim válasza:
ez a technológia még nagyon gyerekcipőben jár, és az elkövetkezendő években sem lesz ez másként.
szerintem egyelőre nem éri meg.
2011. febr. 26. 21:23
8/8 anonim válasza:
Így van egyelőre a technika kiforratlansága miatt nem éri meg, egyébként sosem volt sikerük ezeknek a kötelező kellékkel működő dolgoknak mint pl. a VR sisak, itt sem nyerő a szemüveg, majd pár év múlva mikor anélkül is nézhető lesz valamint lesznek rá rendesen műsorok, filmek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!