Psp-m állítólag fel van törve de nem mutatja azokat a játékokat amiket gépről tettem rá. Mi lehet a baj?
ISO
A gyökérkönyvtárba (tehát ahol a PSP, VIDEO, PHOTOS van).
Ha nincs, akkor te hozz létre egyet.
Nézd meg itt:
settings->system settings->system information
Itt ha valami olyasmit ír, hogy GEN/HEN/PRO akkor fel van törve.
Írd le mit ír ki pontosan az FW-re, aztán kicsit többet tudok segíteni.
Akkor neked valószínű flashelve van, de azt kell tudni, ha lemerül/lefagy/kikapcsolod a psp-t akkor eltűnik a flash, és neked kell megcsinálni megint.
De ha csak készenlétibe kapcsolod ki, akkor megmarad a mentés (készenléti az annyi, hogy csak kicsit felnyomod a bekapcs gombot, nem kell több másodpercre ott tartani).
Így tudod újracsinálni a flasht:
A fényképeknél belépsz a chickhen nevű mappába, és várod, hogy újrainduljon a psp.
Ha nem indul újra, hanem csak kikapcsol, akkor megint menj a fényképekhez. Nem kell egyik képet sem megnyitni, csak magát a chickhen mappát, hogy kicsibe lásd a fényképeket.
Ha sikerült, és újraindult, akkor ahol a játékokat elindítanád lesz vagy egy olyan nevű dolog, hogy cfwenabler, vagy 5.03 gen-c.
Valamelyiket indítsd el, és már látod a játékokat.
A chickhen lehet, hogy elsőre sikerül, lehet, hogy 1 óra után sem sikerül.
Nekem mindig elsőre sikerül, haveromnak több száz próbálkozás után jön csak össze.
A fényképeknél nézed?
Ha nincs, akkor neked kell megcsinálni az egészet, [link]
Itt ha regisztrálsz láthatod a fórumot, azon belül a HACK résznél lesz részletes leírás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!