Fényképezőgépek közül melyik a legvékonyabb (zsebbarátabb lapos),4+ optikai zoom-al és lehetőleg 12 Mpixel felett?
Mielőtt írnátok, tudom hogy a TELEFONOK lassan kiszorítják ezeket a fényképezőgépeket, de épp azért keresek fényképezőgépet mert nem minden helyzetben akarok telefont hordani magammal.
Szóval ha lehet olyan válaszoljon akiben segítő szándék van, nem pedig kioktatni akar a telefonokról miközben fényképezőgépet keresek.
Minden segítő választ előre is köszönök! :-)
Ha esetleg terepbiztos (víz/ütés/fagy), az sem hátrány, mint például a Panasonic Lumix-ai, de általában mindenhez lehet szerezni tokozást, tehát ez csak sokadlagos szempont.
A kérdést azért teszem fel, mert ilyen kompakt, tényleg kényelmesen zsebre vágható fényképezőgépek közül nagyon keveset ismerek, és itt általában vannak profi válaszolók is. :-)
Remélem azért mert kettőnél több feltételt írtam, még nem tűnök szőrszálhasogatónak.
Tényleg minden segítő választ előre is köszönök.

A fényképezéshez alapvetően fény is kell, tehát a telefonokba épített kis műanyag optika és a minimális méretű szenzor szerintem nem alkalmas fényképezésre, legfeljebb a pillanat megörökítésére (valamilyen minőségben:))
Árat nem írtál, de ha 120.000 ft körüli a keret, akkor:
[link] ajánlanám!
Igaz, nem 12 mpixeles, de nem az számít...
Kisgépnek vettem használtan (~80e) Nikon D90 mellé, vicces, hogy Canont :)
Olcsóbb, 31.000 ft:
Ezeket próbáltam, egyiket használom is, csak ajánlani tudom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!