Panasonic vagy Sony?
Panasonic, de igazából attol függ miről van szó.
pl, laptop: a panasonic olyan "katonai" (víz-, ütés- álló stb) notit gyárt hogy csak na.
Plazma tv: a fő kitalálója a technológiának .
PanaSONYc.
Amúgy mindkettő jó cég, és ahogy az előttem szóló is írta, mindkettő japán, ők pedig híresek a megbízhatóságukról. Mindkettő márkával vannak tapasztalataim is. A régi Sony TV-nk tizen-akárhány évig bírta. Több Sony fülhallgatóm is volt, azok is tartósak. Van továbbá egy vezeték nélküli Sony fejhallgatónk is. És hogy a Playstation mellett se menjek el - volt PSP-m, kettő is, mindkettőt használtan kaptam anno és úgy is sokáig bírták, pedig hát egyáltalán nem kíméltem őket, használva voltak rendesen. Panából régen is volt fülhallgatóm meg most is. Nem egy nagy durranás, de a dolgát teszi. A vezetékes telefonunk is Panasonic, az is jól működik. Nagymamám TV-je és vezeték nélküli telefonja is Panasonic, azok is működnek. Szóval egyik cégre sem lehet panaszom, nem hiába vannak az élvonalban már mióta.
Ha pedig a Tom és Jerry párost nézzük, akkor közülük is mindkettőre szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!