Most dobjam ki a házimozit?

Figyelt kérdés

Nem nagyon értek hozzá.

Van egy Orion ht333 házimozi rendszerem.

A dvd lejátszós része elromlott (nem tudom,hogy ez pontosan hogy hívják,talán erősítőnek,de linkelek képet).

Ilyen a házimozi:

[link]

És ez romlott el:

[link]

Na a kérdés az lenne,hogy lehet ilyet venni külön ilyet?

Vagy már használhatatlan a házimozi?

A hangfalak tökéletesen működtek.

2011. febr. 20. 11:37
 1/7 anonim válasza:

lehet kapni eddig csak használtan találtam

[link]

de ha nem akarod cserélgetni állandóan tudom ajánlani, hogy vmi panasonic-ot nézz az alsóbb kategóriába, már csak azért is mert több helyen láttam ebből az orionból hibásat

nem beszélve arról hogy ez az orion már nem az ami régen 20-30 éven át működő TV-ket gyártott talán már nem is magyar

2011. febr. 20. 11:51
 2/7 anonim ***** válasza:

Ahogy elnézem erre rálehet kötni 1 sima DVD lejátszót ami támogatja az 5.1-t persze hacsak a DVD lejtátszó része ment tönkre vagyis nem hajlandó semmilyen lemezt lejátszani akkor a rákötés jó megoldás lehet ahogy elnézem dupla scart is van rajta ami 1ik a TV-jé másik meg egy más scarté arra rákötöd a másik dvd lejátszót és a távirányítóján biztos van iylen funkició amivel átválthatsz a másik dvd lejátszóra hogy a távirányítón milyen felirtat van azt pontosan nemtudom megmondani. remélem segítettem.

Ui.: ha esetleg ez nem menne akkor a hangfalakat meg az erősítőt egyelőre ne dobd ki (persze ha van fölös helyed) jó lehet még valamire

2011. febr. 20. 11:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem kell eldobni hacsak a dvd része rossz!

Ha az erősítő jól működik, akkor szerezz hozzá egy sima dvd lejátszót és kösd rá.Viszont ha jól emlékszem ennek csak sztereó jelbemenete van, így a valós 5.1 hangról le kell mondanod!Virtuális 5.1 azért még lesz rajta.

De sok apróhirdetési portálon találsz csak fejegységet eladót(hangfalak nélkül)érdemes szétnézni mert nem egy drága cucc, annyiért találsz is amiből egy lejátszót vennél.

2011. febr. 20. 12:09
 4/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok ! Köszi a válaszokat!

És csak Orion-t lehet venni,vagy más márkát is simán lehet csatlakoztatni?

2011. febr. 20. 12:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Bármilyet mehet rá amin van hang kimenet
2011. febr. 20. 12:34
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

És akkor annak amit vennem kell mi a pontos neve?

Erősítő vagy mi?

2011. febr. 20. 12:47
 7/7 anonim ***** válasza:

A legelső válaszolónak,

Ez az orion amiről itt van szó japán gyártmány,nem azonos a régi megszünt Magyar márkával.

2011. febr. 21. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!