Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek mit vegyek inkabb?...

Szerintetek mit vegyek inkabb? Genius 5000-es 5.1 es vagy Creative inspire p7800-az 7.1-es hangrendszert?

Figyelt kérdés
Meik jobb??
2011. febr. 20. 10:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a genius.. 7.1-es anyag egyébként is kevés van, ráadásul genius hangszórói fából vannak, nem plasztik
2011. febr. 20. 10:31
 2/4 anonim válasza:
én nem ajánlanám a geniust , de ha az első azt mondta.... neki biztos volt már , mert nekem 2 is , de egyikkel se voltam megelégedve...se az 5.1-essel se a 2.00-ással
2011. febr. 20. 10:50
 3/4 A kérdező kommentje:

enmindketot halotam szolni es a geniusz nemvalami nagyszam

eleg recsegos

2011. febr. 21. 20:35
 4/4 anonim válasza:
Én mindenképpen a p7800-at ajánlom..Nekem is creative-om van, nagyon jól szól. mély hang tökéletes, és az hogy nem fadobozban vannak az éles hangszórók szinte lényegtelen annyira szépen szól..
2011. máj. 12. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!