Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik éri meg jobban (Xbox)?

Melyik éri meg jobban (Xbox)?

Figyelt kérdés

Xbox 360 Slim 4GB -60.000Ft-ért

Xbox 360 Slim 250Gb-75.000 Ft-ért

Xbox 360 Arcade -50.000 FT-ért

Live-ozni nem szeretnék flashelni is csak az után ha lejár a gari. szerintem adigra biztos lesz slimekre is flash

2011. febr. 15. 22:18
 1/9 anonim ***** válasza:
slim 250
2011. febr. 15. 22:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem lesz addigra flash, mert tudják, hogy te majd tölteni akarsz.Akkor minek adjanak el neked?Inkább vegyél PS2-őt, azt szabadon chippelheted.
2011. febr. 16. 15:57
 3/9 A kérdező kommentje:

mi közöd neked azt h én mit kartok csinálni majd a gépemmel ?

ha ennyire ellenzed azt hogy valaki tölti a játékokat akk jelents fel minden olyan oldalt ahonnan lehet szedni Box-os játékokat

2011. febr. 16. 17:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Arcade-ot semmiképpen, nincs benne semmi hely. A slimeket pl. Konzolstúdiónál 10 ezressel kevesebbel is megkapod, nekem 4gb-osom van, és tudom ajánlani, sztem Live-ra is bőven elég
2011. febr. 16. 18:21
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi már én is megtaláltam az olcsaobakat ezek 576-os árak
2011. febr. 16. 18:50
 6/9 anonim ***** válasza:

NE VEGYÉL ÁRKÁDOT MERT TÖNKRE FOG MENNI EGY IDŐ UTÁN

csak új xboxot vegyél ami vagy 4gb slim vagy 250gb slim

a régi 360 aknál egy rakás szar volt a hűtés ami a GPU

meghibásodásához vezetett nem beszélve a HANA elnevezésű vezérlőchipről ami fölött helyezkedik el az elszívó rendszer légterelője és a videokártyáról elszívott levegő nem hogy hűtötte hanm inkább túlhevítette ezt a részegységet

tehát ha nem 3 piros led végez a gépeddel akkor majd E74 ERROR

az új slim verzióban már hibrid cpu (CGPU) van ami annyit jelent hogy egy 4 magos proci amiből 3 CPU és 1 GPU mag

és az egész hűtést egy baromi nagy cooler master hűtő látja el flash nincs hozzá de drive cserével viszi a másoltat tehát a régi xbox a múlté amúgy is majdnem egy árban vannak az újal ha érdekel egy tanács akkor itt vedd a 360-at www.konzolvilag.hu

2011. febr. 17. 01:52
 7/9 anonim válasza:
Simán vegyél PS3 at legjobb :D
2011. febr. 18. 23:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Előző:

bátor dolog ezt itt elkezdeni :D

Mindjárt jönnek majd az okos válaszok :)

Amúgy 576-ba semmit sem szabad venni, minden konzolt egy 10-essel drágábban adnak.

2011. febr. 20. 00:12
 9/9 A kérdező kommentje:
nem szeretnék ps3-mat venni mert a sógoromnak is X360-ja van és azt mondta van egy csomó olyan játék amivel ő már nem játszik és szívesen kölcsön adogatja nekem
2011. febr. 20. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!