Van 58 000Ft-om, XBOX 360-t, PS3-at, Nintendo Wii-t vegyek vagy estetleg fejlesszem a PC-t?
Én pc-nel maradnák a helyedbe játéktéren,
konzolon sose lessz olyan grafika mint pc-n..
Szerintem fejleszd a gépedet..
Előző:
igaz, hogy PC-n mindig is szebb lesz a grafika, de ki az, akinek nem tetszik egy Uncharted, Killzone, vagy egyéb játék grafikája?
Hiába nem olyan szép, mint PC-re, azért nem szar, és sokkal olcsóbban kijön a konzol.
Tehát a PC-nek az a grafikai előnye szerintem tökmindegy, mert egy 720p-s játék (1080p-ről nem is beszélve) már kb. tökéletes.
Nagy figyelemmel olvasgatom a hozzászólásokat...
Nem tudom megérteni,hogy miért nem jó a jó grafika(Wii),és miért kell extra csúcs grafika (full pc,ps3...)????
Nem tök mind1? Nem kocka emberekkel ugrálunk könyörgöm(bár jó a retro érzet..),ha nem arról van szó,hogy az egyik nagyon jó, a másik meg k.rva jó,ennyi!!!!!!!!!!!!!!
Nekem Wii-m van,és 5-6 év múlva sem kell majd jobb,mert a Wii mindent tud,amire nekem szükségem van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!