Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van 58 000Ft-om, XBOX 360-t,...

Van 58 000Ft-om, XBOX 360-t, PS3-at, Nintendo Wii-t vegyek vagy estetleg fejlesszem a PC-t?

Figyelt kérdés
2011. febr. 15. 17:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
A legújabb Xbox, a Slim kiadásban nagyobbak a szellőző helyek, ezért szinte itt olyan ritka a meghibásodás, mint a nem tudom mi:d Én amikor Xbox-ot akartam, és mivel szeretek Multizni Live-ot is akartam, én úgy csináltam volna meg, hogy mindig karácsonyra kérek egy 12 hónapos tagságot:D
2011. febr. 16. 06:42
 12/24 anonim ***** válasza:
Egyébként Wii-en is vannak Call of Duty-k, nem tagadom, más konzoloké se rossz, de a Wii-é viszi a pálmát.Ahogy mozgatod a WiiMote-t, úgy mozog a fegyvered vele együtt.Plusz Nunchuk-kal még fokozódik az élmény vele multiban, mert ha valakit pl le akarsz vele ütni, neked a karral együtt kell ütnöd, és azt a játékba lemásolja a mozgásod:D
2011. febr. 16. 06:43
 13/24 anonim ***** válasza:

utolsó akkor ennyi erővel ott a psmove (3 tengelyes! nem 2 mint a wii),és ott az xbox kinect...

én mint már mondtam ps3-at vennék...az a 20k megéri hidd el...

egyébként sztem nem jobb pc-n a grafika,mint konzolon.

2011. febr. 16. 16:54
 14/24 anonim válasza:

Szia!

Nekünk van egy eladó alig használt!

45000 a tiéd!nintendó wii!Tel 06302906024

Divatos47@freemail .hu

2011. febr. 17. 08:49
 15/24 anonim ***** válasza:

16:54

PS3-as vagyok, de tudom, hogy PC-n a legjobb a grafika.

Persze konzolon is szép, főleg a ps3 exkluzívok, de a PC-vel nem versenyzik (nem véletlen olcsóbb egy konzol, mint egy PC, igaz, hogy a játékeladások miatt is olcsóbban adják, de azért a hardver is gyengébb).

És igaz, hogy wii-n van cod, de mint ahogy egyszer már azt hiszem írtam, ha valaki hardcore játékos akkor sosem fog wii-t venni.

2011. febr. 17. 16:22
 16/24 anonim válasza:

a pc-hez könnyebben , olcsóbban lehet játékot szerezni, venni.

Csak azért meg ne vegyél konzolt, mert van 1-2 játék ami csak arra jött ki és nem pcre.

2011. febr. 19. 14:01
 17/24 anonim ***** válasza:

14:01

Akkor elkezdjem sorolni a jobbnál jobb exkluzív ps3 címeket?

Mert mi értelme lenne a konzolnak, ha nem épp a csak arra megjelent játékok?

De akkor egy pár cím, és ez csak több lesz:

- God of War 1-3

- Killzone 2-3

- Metal Gear Solid 4

- Ratchet & Clank részek

- Infamous 1-2

- Gran Turismo 5

- Resistance 1-3

- Uncharted 1-3

- The ICO Collection

- The Last Guardian

- Socom

És ez a teljes lista csak egy töredéke.

Tehát ha már PC mellett akarsz érvelni, akkor pont nem ezzel kéne.

2011. febr. 19. 23:56
 18/24 anonim válasza:

Ha játszani akarsz, konzol. Sokkal olcsóbb. Persze konzolhoz dukál egy full hdtv is, hogy olyan legyen a minősége, hogy szembeszálljon a géppel. Így már azért nem olyan olcsó :)

Konzolnak ezért jobb a játékélménye, mint a gépnek, meg kell hagyni :)

2011. febr. 21. 11:23
 19/24 Zolma válasza:
ha okos vagy akkor a PC-det fejleszted!!! az sokkal de sokkal jobb mint egy konzol az Xboxon és aPS-en nem tudsz annyi mindent csinálni, mint a gépen! szal PC !
2011. febr. 21. 14:52
 20/24 anonim válasza:

Az tény, hogy sok elromlott, mert kicsi a szellőző. De ezt a Microsoft úgy orvosolta, hogy ami hibásan visszakerült cserélték egy újra. Tudják hogy szériaprobléma ezért nem is hepciáskodnak. De annyi biztos, hogy ne kis maszek boltban vedd hanem media markt vagy valami hasonló!

Én egyébként PC-s vagyok, igaz már nem is nagyon játszom:)

2011. febr. 21. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!