Szeretném megkerdezni, hogy az xbox 360-nál mit jelent például a wave 4 és a pl 1.6 flash? Lenne még egy kérdésem, a 4 gb-s xbox slim-en elmegy a call of duty 7 és a nfs hot persuit és a hasonlók?
Figyelt kérdés
2011. febr. 14. 19:11
1/13 anonim 

válasza:

a wave 4 az egy védelemtípus a Ixtreme 1.51 még megbirkózik vele, wave 5 csak a Left 4 Dead 2 ben volt wave 6 pedig minden új játékban ehez szükséges minimum 1.61-es IXtreme vagy 1.6 activate iso-val, aztán azokhoz a játékokhoz amelyek kinect támogatással vannak programozva már wave 9 védelemmel vannak szerelve, erre ajánl orvosságot az új LT+
Ha a slimedet LT+ flashel veszed akkor megbirkózik vele, de még meg kell aptchelni előtte az ISOkat
persze támogathatod a fejlesztőket és megveheted a boltban is és akkor nem kell semmilyen flash
2/13 anonim 

válasza:

hozzátenném, hogy minden nem wave 9es játék elfut az én IXtreme 1.51 es gépemen ppf-o-matic patcherrel
egyébként a fable III és a Black OPS nekem megy hiába van új wave rajta az ac brotherhood már nem
3/13 A kérdező kommentje:
Annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy én játék szempontjából pc-t vagy xbox 360-at vegyek. Még valami, ha például bemegyek a boltba és veszek egy vadiúj xbox 360 slimet akkor azon egyből elmegy a black ops, vagy tuningolni kell. Az xbox 360-on könnyű a célzás a black ops-ban egy ellennfélre vagy meg kell szokni?
2011. febr. 14. 20:07
4/13 anonim 

válasza:

vagyis a wave 4 hez már kevés az IXtreme 1.51 összekavarodtam
5/13 A kérdező kommentje:
ohh és a slimen alapból milyen flash és wave van? Csak hogy a black ops elmenjen rajta.
2011. febr. 14. 20:08
6/13 anonim 

válasza:

alapból semmilyen flash nincs rajta a wave pedig cd-n ként változik
7/13 A kérdező kommentje:
De ugye azért elmegy a cod 7? Bocsi ezekben kezdő vok.
2011. febr. 14. 20:20
8/13 anonim 

válasza:

nem, módosítani kell a gépet hozzá
9/13 A kérdező kommentje:
oh, És mit? Köszönöm a sok választ!
2011. febr. 14. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!