Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nintendo Wii-t hol tudnám ki...

Nintendo Wii-t hol tudnám ki chippelni?

Figyelt kérdés
Legjobb lenne ha Pécs és környékén tudnátok mondani.
2011. febr. 13. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:
2011. febr. 13. 16:35
 2/5 anonim ***** válasza:
vaterán nézz utána drivekey chipnek. Anno 10000-ért vettem, annyi, hogy kell keresni videót ami alapján piszok egyszerű szétszedni, csippelni, összerakni. Ha nem bízol bennem/magadban, akkor az előző válaszoló által nyújtott linken megcsinálják neked. (plusz gázsiért.)
2011. febr. 13. 20:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Koszi mindkettotoknek.(: De ez az oldal (az elso kommentelotol) mennyire megbizhato? Mert ok Pesten vannak én meg Pécsen.
2011. febr. 13. 20:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát írsz nekik, felviszed hozzájuk, az mondjuk még egy kis zsé, de hát, ha kell érted...
2011. febr. 13. 23:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, kaptam tőlük üzenetet és 1000 Ft lenne a postaköltség. De nem bízok a postában így nem szívesen küldeném fel hozzájuk.:/ Így csak a személyes maradt, hogy én viszem fel hozzájuk? Mert így 10000 ért megcsinálnák + posta (1000) + egy külső HDD max 20000 Ft lenne. Össz: 31.000 Ft. Kicsit húzós.:/
2011. febr. 14. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!