Hogyan tudom megnézni számítógépen a wifim jelszavát? Értelmes válaszokat várok.
Lehet énvagyok a tök hülye, de minek kell a ROUTER jelszava ahhoz, hogy felcsatlakozz a WIFI hálózatra telóról...
Csak a WIFI jelszava kell, ill. ha rejtett a hálózat, akkor a Hálózat neve(tudtommal)...
De javítsatok ha tévedek.
16:35
ez hülység, mert akk a wifi jelszavát szeretné megtudni. a routerre csak úgy tudsz csatlakozni, ha vezetékes kapőcsolatot létesítesz.
kérdező
ha mondnanál végre egy típust (de ne csak azt h linksys hanem a PONTOSAT) akk segíteni is tudnék.
16:35-ös vagyok.
Szerintem a kérdező azt sem tudja miről beszél, és a wifi jelszó kell neki, hisz ahhoz, hogy rácsatlakozzon a telójával, miért kéne a ROUTER jelszava? Ami egyébként is általában admin-admin, és ahogy nézem, nem az a fajta a kérdező, aki megváltoztatná a gyári beállításokat.
SpeedTouch58278A
Nem tudom mi kell akkor, egy jelszavat kér.
Xperia x8-am van.
Ha nem tudod a WiFi jelszavát (és nem tudod), akkor két variáció van:
Vagy valamelyik kliens, aki már felcsatlakozott és elmentette a jelszót, elárulja neked (vezeték nélküli hálózati beállításoknál oda van írva a jelszó), vagy kell a rooter jelszava és az admin felületen kell próbálkozni.
Ha egyiket sem tudod, akkor resetelni kell a rootert és újrakonfigurálni az egész hálózatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!