Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan tudom megnézni számítóg...

Kormos Kristóf kérdése:

Hogyan tudom megnézni számítógépen a wifim jelszavát? Értelmes válaszokat várok.

Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 14:55
1 2
 11/18 Fkris ***** válasza:

Lehet énvagyok a tök hülye, de minek kell a ROUTER jelszava ahhoz, hogy felcsatlakozz a WIFI hálózatra telóról...

Csak a WIFI jelszava kell, ill. ha rejtett a hálózat, akkor a Hálózat neve(tudtommal)...

De javítsatok ha tévedek.

2011. febr. 12. 16:17
 12/18 A kérdező kommentje:
Levan jelszavazva a routerem, és nemtudom mi az. Azért kell a jelszavat megnézni, és akkor tudok rácsatlakozni, ha tudom a jelszavát.
2011. febr. 12. 16:32
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem te lopni akarod a netet, és fel akarod törni más wifijét. Eltaláltam?
2011. febr. 12. 16:35
 14/18 anonim ***** válasza:

16:35

ez hülység, mert akk a wifi jelszavát szeretné megtudni. a routerre csak úgy tudsz csatlakozni, ha vezetékes kapőcsolatot létesítesz.

kérdező

ha mondnanál végre egy típust (de ne csak azt h linksys hanem a PONTOSAT) akk segíteni is tudnék.

2011. febr. 12. 16:42
 15/18 anonim ***** válasza:

16:35-ös vagyok.

Szerintem a kérdező azt sem tudja miről beszél, és a wifi jelszó kell neki, hisz ahhoz, hogy rácsatlakozzon a telójával, miért kéne a ROUTER jelszava? Ami egyébként is általában admin-admin, és ahogy nézem, nem az a fajta a kérdező, aki megváltoztatná a gyári beállításokat.

2011. febr. 12. 16:44
 16/18 A kérdező kommentje:

SpeedTouch58278A

Nem tudom mi kell akkor, egy jelszavat kér.

Xperia x8-am van.

2011. febr. 12. 17:22
 17/18 A kérdező kommentje:
Olyan jelszavat, ami WPA2 védelemmel ellátott router.Ez levan jelszavazva. Gondolom annak a kódja kell. Ez a MI SZEMÉLYES ROUTERÜNK, és nem tűröm el, hogy lopással megfegnyegessenek.
2011. febr. 12. 17:24
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha nem tudod a WiFi jelszavát (és nem tudod), akkor két variáció van:

Vagy valamelyik kliens, aki már felcsatlakozott és elmentette a jelszót, elárulja neked (vezeték nélküli hálózati beállításoknál oda van írva a jelszó), vagy kell a rooter jelszava és az admin felületen kell próbálkozni.

Ha egyiket sem tudod, akkor resetelni kell a rootert és újrakonfigurálni az egész hálózatot.

2011. febr. 13. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!