Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan tudom megnézni számítóg...

Kormos Kristóf kérdése:

Hogyan tudom megnézni számítógépen a wifim jelszavát? Értelmes válaszokat várok.

Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 14:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
wifi hálózatra jobbklikk tulajdonságok, biztonság fül, karakterek megjelenítése
2011. febr. 12. 14:57
 2/18 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy madzaggal van csatlakoztatva, de megnézem a másik gépen, köszi!
2011. febr. 12. 14:58
 3/18 anonim ***** válasza:

Sehogy.

Új jelszót tudsz megadni, de mivel a régit nem tudod, ezért elsőnek reset-elni kell.

Van egy süllyesztett gomb a router hátulján valahol, azt kell nyomvatartani pár másodpercig, és teljesen alaphelyzetbe áll a router.

Ezután a gyári user/pass-t fogja kérni, amit a router alján írni szokott, általában admin/admin, vagy admin/semmi (vagyis nincs jelszó), de az alján biztos írja.

És ha ez megvan, akkor megváltoztathatod olyanra, amire akarod a 192.168.0.1-nél.

2011. febr. 12. 14:59
 4/18 anonim ***** válasza:
Ja akkor lehet mégis meglehet, ahogy az első írta, arról a módszerről nem tudtam :)
2011. febr. 12. 14:59
 5/18 A kérdező kommentje:
A másik gépen nem találom, a csatlakoztatott gépen hol tudom megnézni?
2011. febr. 12. 15:00
 6/18 anonim ***** válasza:
ha veztékesen van csatlakoztatva a routerből a gép akk általában 192.168.1.1 vagy 192.168.1.2 stb ezt böngészőbe beírod, kéri a felhasználónevet (admin) meg a jelszó (ezt te tudod) és ott megnézheted mi a wifi jelszava. ha a router jelszavát nem tudod, akk azt cisnáld amit előttem leírtak.pá
2011. febr. 12. 15:05
 7/18 A kérdező kommentje:

Router jelszava érdekel csak rosszul irtam.

Megpróbálom, ha nemmegy akkro majd irok és vegyetel fel msn-re, vagy skype-ra.

2011. febr. 12. 15:08
 8/18 A kérdező kommentje:

vegyen fel aki ért hozzá: kormos.kristof@hotmail.com

Telóról szeretnék csatlakozni a routerhez, és kell a jelszó.

2011. febr. 12. 15:10
 9/18 anonim ***** válasza:
Telepítsd újra a routert, és vagy ne adj meg jelszót, vagy olyat adj meg, amit tudsz.
2011. febr. 12. 15:15
 10/18 A kérdező kommentje:

Ott a bökkenő, hogy ezt nem tehetem meg, csak a jelszót akarom megnézni. A ROUTER-ét. Nem a wifit. félreírtam.

Telefonnal szeretnék csatlakozni.

2011. febr. 12. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!