Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik LCDTV márkát ajánlanátok?

Melyik LCDTV márkát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 23:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

09:51

"'I thought Sony was using Samsung panel? is this not the case anymore?'

it's never been the case and discussed here at length

Sony , like Samsung get their panels from S-LCD Corporation, a co-venture.

Samsung owns 50% of S-LCD + 1 share

Sony owns 50% – 1 share."

Ja és LCD-vel nem tudom mi a helyzet, de LED-ben Sony veri az összeset, csak jóval drágábban is adják a cuccot.

2011. febr. 13. 11:48
 12/14 anonim ***** válasza:

Én három napja egy Samsung LE32C650 boldog tulajdonosa vagyok.

Középkategóriás LCD tévé. Nekem persze csúcsnak számít, a Török gyártmányú kis 37-es képcsöves mellett. Nagyon szép a tévé maga is, és a képe is bámulatos.

Tudom, hogy a LED jobb, de bevallom nem volt szívem annyi pénzt kiadni érte. A napi bő 2 órás tévézésemet ez a készülék bőven kielégíti.

2011. febr. 21. 11:30
 13/14 anonim ***** válasza:

Én pedig két napja egy Samsung LE37C550 -nek vagyok a boldog tulaja,és nagyon meg vagyok vele elégedve.

Kegyetlen jó benne a kép és egy átlagosnál nagyobb szobába is bőven elég a 37".

Pedig csak 5 ezer forintal volt drágáb a 40" C550,de nem bántam meg hogy ezt választottam mert ez is elég nagy és így jobban kiadja azt a képminőséget amit egy ilyen TV-k nyújtani tudnak.

2011. febr. 23. 15:55
 14/14 anonim válasza:
a led és lcd között annyi különbség van hogy a led tovább bírja
2011. aug. 29. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!