Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik LCDTV márkát ajánlanátok?

Melyik LCDTV márkát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 23:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
SONY ha megtudod fizetni, ha nem akkor jó Samsung LG stb...
2011. febr. 11. 23:43
 2/14 anonim válasza:
Samsung.
2011. febr. 11. 23:52
 3/14 anonim válasza:
0%
Szerintem inkább LED tv-t vegyél.
2011. febr. 12. 00:03
 4/14 cipi8 ***** válasza:

Nekünk a Sörözőbe egy 40" colos SAMSUNG van kb. 2 éve minden nap 16 órát megy minimum, de néha 48 órákat is, és még semmi gond nem volt vele pedig abban a füstös környezetben...

Szép a kép és a hangrendszere is OK!

Szóval rosszat nem tudok róla mondani!

2011. febr. 12. 01:57
 5/14 anonim ***** válasza:
Samsung. Ez a legjobb az LCD-ben és a LED-ben! LG-t messziről kerüld el, mert a képernyő panelljük minőségtelen és hibás! Sony meg nem akkora durranás, ők a CRT TV-knél voltak nagyok, de manapság a Samsung a legújabb Sony!
2011. febr. 12. 09:23
 6/14 anonim ***** válasza:
Samsung, és inkább LCD, mint led. Utóbbi csak agymosás, hogy jobb, a képe ugyanolyan.
2011. febr. 12. 10:46
 7/14 anonim ***** válasza:
44%

LED és LCD-nek ugyanolyan a képe?

Hülyeséget beszélsz.

Bár filmnézésre LED tényleg nem a legjobb, mert a színek túl színesek, de játékra a LED és LCD között óriási a különbség.

Amúgy Sony, Samsung, ez a 2 közül valamelyik (2010-ben Sony-t "választották" a legjobbnak, de ha első, ha második, rosszul nem járhatsz egyikkel sem).

2011. febr. 12. 11:42
 8/14 anonim ***** válasza:
A Sonynak a Samsung szállítja az LCD panelt. tehát, ha Sonyt veszel, Samsungot nézel.
2011. febr. 13. 09:51
 9/14 anonim ***** válasza:

tegnap 11:42

De szerintem a többség nem játékra vesz Full HD tévét, hanem filmezni és tévézni.

Játékra jó a monitor is.

2011. febr. 13. 10:42
 10/14 anonim ***** válasza:

És akkor egy kb. 20"-es monitoron PS3-azni meg Xbox-ozni?

Nekem pl. van fullhd-s tv-m, de a tv be sincs kötve, mert úgy sem nézem.

Persze szoktam letölteni filmeket/sorozatokat, de akkor is, kb 60% játékra használom.

És nem egy ismerősöm van, aki csak a konzol miatt vett új tv-t.

2011. febr. 13. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!