Digitális fényképezőgép HQ videofelvétellel?
Sziasztok!
Egy fontosabb projektmunka miatt olyan digitális fényképezőgépre lenne szükségem, ami tiszta, jó minőségű videofelvételt készít, és megfizethető (lehetőleg 50e alatt). Kb. 50-60 percnyi videónak kéne ráférnie (SD kártyám van, bővítés nem akadály), fontos lenne a minősége is, és az, hogy számítógépen is megtekinthető, valamint szerkeszthető legyen (.avi kiterjesztés lenne a legjobb, de ez nem kikötés).
Nem a legnagyobb felbontású HD videó a cél, mert elvileg öregebb számítógépeken lesz megtekintve (az 1920x1200as HD-től pedig elég gyakran meghalnak), szóval még a 640x480 is elfogadható felbontás lenne, ha a kép szép és tiszta, nem pixeles.
Hozzáértő, és/vagy segítőkész emberek tippjeit várom, előre is nagyon köszönöm!

Játssz ezzel egy kicsit, és rájössz hogy az 50 alatt és az egy órás minőségi videó nem fér össze még ha 640*480 is a mérete.
Amúgy veszel egy jó minőségű webkamerát és a képét rögzíted számítógéppel ha nem fontos hogy mobil legyen.
Én speciel egy kazettás digitális kamerát használok amit 15 ezerért vettem használtan, 90 perces kazettákkal. A felvett anyagot a gépre másolom, szerkesztem, lemezre égetem. Ilyen mint ezek: [link]
Nem kell akku sem, tápról bármeddig elmegy, az újabb típusok távirányítóval vezérelhetőek, pl zoom, start/stop, miegymás.
Ja, és a géphez a film bejátszására kb 2 ezer forint az USB eszköz ára. Ha érdekel ez a vonal, írj privátba.
Ha mindenképp az SD kártyádhoz akarsz valamit venni, számolj vele hogy ettől olcsóbban nem jössz ki: [link]

Nem tudom, az első válaszoló vak vagy mi?
Szal egy 50ezres mai fényképezőgép simán tud FullHD-t. Ezek mind jó minőségűek(a felvételek). Lekonvertálod őket adott méretre, és kiváló fog lenni. Mi a ráknak kamera már a mai világban? Ha valakinek fontos a kitűnő profi hang, máskülönben a kamerák halottak. Vegyél egy sima kompaktot, ennyiért már viszonylag jót adnak. +egy memókártya hozzá pár ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!