Mi a véleményetek a lcd televízió + beépített dvd-lejátszóról?
2011. febr. 5. 18:55
1/14 A kérdező kommentje:
-az- bocsi!
2011. febr. 5. 18:57
3/14 A kérdező kommentje:
Nem pont ez...de gyerekszobába szeretném 2in1 "megoldás". Ne legyen annyi kábel+2db távirányító...
2011. febr. 5. 19:11
4/14 anonim válasza:
Ez addig klassz amíg ki nem purcan a beépített dvd lejátszó, mert akkor mehet vele együtt értelemszerűen a tv is a szervizbe, egyébként marha drága ahhoz képest, hogy kis képernyős és alacsony a felbontása, inkább érdemes külön venni tv-t és dvd-t pl. ezt: [link] Ez 23"-os full hd és Samsung, tehát jó minőségű, olcsóbb is, a maradék pénzből meg tudsz venni egy olcsóbb dvd lejátszót (csak Oriont ne!)
5/14 anonim válasza:
Nagyon drága! 22"-ost lehet kapni 45-ért, Divx-es DVD-vel. (nem kínait)
Az előző hülyeséget ír, mert ekkora képárlónál semmiféle különbséget nem lehet látni a HD-Ready és a Full-HD között. A DVD egyébként is maximum 720x576-os felbontású.
8/14 anonim válasza:
19:39-es te csak maradj meg a Junoszty tv-nél és ne foglalkozz a felbontással, tudod mit igazad van! Nem lehet látni a különbséget a HD Ready és a Full HD között, jó, akkor te csak vegyél szarabb felbontású tv-t ugyanannyiért mint a Full HD-s (mert árban alig van különbség), az igaz, hogy a sima dvd lejátszó esetén nem lesz kihasználható a HD felbontás, de ha netán vennének egszer egy média lejátszót (amit egyébként javaslok amennyiben inkább letöltött filmeket néznek) akkor már egy 1080p-s filmmel más élménnyé válna az otthoni filmnézés. Egyébként meg baromira lehet látni egy Full HD tv-n ha 1080p-s film megy rajta és jól látható a különbség a 720p-shez képest, de te csak butítsd vissza a képet a HD Ready tévéddel ha ahhoz van kedved, de azért ne adj idióta tanácsokat másoknak!
9/14 anonim válasza:
22:06-os!
Nem szoktam hülye tanácsokat adni és csak olyankor írok, ha tudom miről is beszélek.
Igenis, egy 19" - 48cm-es tévén nem lehet különbséget észrevenni normális körülmények között.
És ha vesz egy médiaplayert? 48cm-en fog házimozizni a gyerekszobában?! Röhej....
A Full-HD nak kb.37" 94cm-től van jelentősége. Ha nagyon "vájtszemű" vagy 32"-tól.
Mellesleg most kb. 40db különböző méretű LCD tv között írok, de most visszamegyek nézni a Junoszty tévémet.....
10/14 anonim válasza:
Mellesleg műszaki eladóként nekem is van némi rálátásom a dologra (ja és amit ajánlottam az 23"-os, ami nem váltja meg a világot képméretileg, de nem is 48 cm, azért az átszámítva még mindig 58,5 cm akárhogy számolom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!