TV-t 3.1 es hangszórókkal összekötni hogyan lehetne?
A tv-t szeretném összekötni az én 3.1 es hangszórótriumvirátusommal. (két közép, és egy mélynyomó), pc-s hangszóró, tehát nincs fejegység meg semmi, csak egy bemenő audió jel kéne neki.
Viszont a tvn meg csak scart csatlakozó van....
ha veszek scart to jack, vezetéket, akkor jó lesz?
vagy hogy lehetne ezt, hogy a tv hangja az én hangszóróimon szóljon ne a sajátjain....???
A legegyszerűbb:
1. a tv-ről sztereo jön ki pl. a fejhallgató csatlakozón. Ezt be lehet küldeni az erősítőbe, jelszintre azért figyelni kell.
2. A Scart csatlakozóból is levehető megfelelő (kapható) kábelkészlettel (van univerzális, mindenféle véggel rendelkező) a sztereo jel. Mehet az erősítőbe, a jelszint itt nem gond.
3. Mélysugárzót elég bonyolult sztereo jelből táplálni, nem lehetetlen, de kapni nem tudom lehet-e ilyet.
Műszakilag: jobb-bal jelet összekapcsolom, szűrővel mélyeket leválasztom, ez mehet a mélynyomóba, ugyanakkor a két normál hangszórót is innen kell szűrőn, erősítőn keresztül meghajtani.
akkó 2.1....
megnéztem és a tv-n, csak scart kimenet van, semmi más. :S
se rca, se s-video, se fejhallgató kimenet, semmi más, csak egy scart és slussz...
tehát ha veszek ilyet----> [link]
és összekötöm a kettőt, akkor működhet?
a hangszórónak saját áramforrása van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!