Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » TV-t 3.1 es hangszórókkal...

TV-t 3.1 es hangszórókkal összekötni hogyan lehetne?

Figyelt kérdés

A tv-t szeretném összekötni az én 3.1 es hangszórótriumvirátusommal. (két közép, és egy mélynyomó), pc-s hangszóró, tehát nincs fejegység meg semmi, csak egy bemenő audió jel kéne neki.

Viszont a tvn meg csak scart csatlakozó van....

ha veszek scart to jack, vezetéket, akkor jó lesz?

vagy hogy lehetne ezt, hogy a tv hangja az én hangszóróimon szóljon ne a sajátjain....???

2011. febr. 3. 22:38
 1/4 anonim ***** válasza:
A tévéken a legjobb tudomásom szerint csak bemenetként szolgálnak a scart csatlakozók. Amúgy két közép és egy mélynyomó csak 2.1-es hangrendszer. A legtöbb tévén van fülhallgató kimenet, használd azt (ha van).
2011. febr. 3. 22:54
 2/4 anonim ***** válasza:

A legegyszerűbb:

1. a tv-ről sztereo jön ki pl. a fejhallgató csatlakozón. Ezt be lehet küldeni az erősítőbe, jelszintre azért figyelni kell.

2. A Scart csatlakozóból is levehető megfelelő (kapható) kábelkészlettel (van univerzális, mindenféle véggel rendelkező) a sztereo jel. Mehet az erősítőbe, a jelszint itt nem gond.

3. Mélysugárzót elég bonyolult sztereo jelből táplálni, nem lehetetlen, de kapni nem tudom lehet-e ilyet.

Műszakilag: jobb-bal jelet összekapcsolom, szűrővel mélyeket leválasztom, ez mehet a mélynyomóba, ugyanakkor a két normál hangszórót is innen kell szűrőn, erősítőn keresztül meghajtani.

2011. febr. 3. 22:59
 3/4 A kérdező kommentje:

akkó 2.1....

megnéztem és a tv-n, csak scart kimenet van, semmi más. :S

se rca, se s-video, se fejhallgató kimenet, semmi más, csak egy scart és slussz...

tehát ha veszek ilyet----> [link]

és összekötöm a kettőt, akkor működhet?

a hangszórónak saját áramforrása van.

2011. febr. 4. 09:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, de mint írják ezzel csak kifelé jön a hang (befelé a SCARTen belül máshova kéne kötni), Neked pedig az kell, tehát jó.
2011. febr. 4. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!