Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az XBOX 360-om nem indítja el...

Az XBOX 360-om nem indítja el az új, nem eredeti játékokat. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Ki van Flashelve, a régiebbiek futnak is rajta, de a legújabbak(pl.:Need for Speed Hot Pursuit, Assassin's Creed Brotherhood) nem indulnak el.Mi lehet az oka?
2011. febr. 3. 20:44
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Tudod haver,akinek nincs jobb dolga,inkább menjen,fusson pár kört a ház körül,mint hogy olyanhoz kommenteljen,akihez semmi értelmeset nem tud írni.
2011. febr. 5. 21:34
 12/19 A kérdező kommentje:

Amúgy meg nekem megy, és mindenki másnak fog menni, akkor felrakatja a legújabb flash-t.

Aki ezt írta,légyszi mondja meg,hogy lehet felrakni?

2011. febr. 5. 21:36
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem én raktam fel magamnak, mert egyrészt nem nagyon értek hozzá, másrészt, ami kell hozzá, nekem nincs itthon. Más rakta fel nekem 5 ezer ft-ért. Ahol te laksz, vagy valami közelebbi városban biztos van aki megtudja csinálni neked. Neten nézz szét, én is ott találtam egy embert, aki ezzel foglalkozik. Sok szerencsét!
2011. febr. 5. 21:43
 14/19 A kérdező kommentje:
Csak az a baj,hogy félek ismeretlenre bízni a gépemet:S
2011. febr. 5. 22:02
 15/19 anonim ***** válasza:
Én ezt úgy oldottam meg, hogy ott helyszínen megvártam, amíg kiflasheli nekem, ez kb. olyan 20 perc volt, de lehet, hogy még annyi sem. De egyébként neten találni lerást, hogy kell flashelni, de ha nagyon kezdő vagy, inkább ne kezdj bele.
2011. febr. 6. 14:23
 16/19 anonim ***** válasza:
Elöző vagyok. Ha Budapesti, vagy környéki vagy, akkor lehet, hogy ez hasznodra válik: [link]
2011. febr. 6. 14:28
 17/19 A kérdező kommentje:
Kösz az utolsót,nem vagyok pesti,de még jól jöhet:)
2011. febr. 6. 15:20
 18/19 A kérdező kommentje:
Veszprém környékén nem tud valaki valami megbízhatót?
2011. febr. 19. 21:14
 19/19 anonim ***** válasza:
Remélem kitalálnak vmit, hogy ne tudjanak a Warezosok játszani.Amúgy meg akkor se lopj, ha nincs pénzed rá.Ennyi erővel lophatnál vmi menő BMW-t és a bíróságon meg azt mondanád, hogy nem volt pénzed, csak LADA-ra.Meg hogy ha csak ezzel tudnak vádolni akkor fussanak egy kört a bíróság körül...
2011. febr. 19. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!