Az XBOX 360-om nem indítja el az új, nem eredeti játékokat. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Ki van Flashelve, a régiebbiek futnak is rajta, de a legújabbak(pl.:Need for Speed Hot Pursuit, Assassin's Creed Brotherhood) nem indulnak el.Mi lehet az oka?2011. febr. 3. 20:44
1/19 anonim válasza:
megpróbálok neked segíteni, de még én is kezdő vagyok xbox360 téren. Ha jól tudom, az újabb játékokhoz már újabb flashelés kell, vagy pedig active iso. De a legjobb ha ezen az oldalon utána olvasol: xboxklub.hu.És itt van még egy dolog, amiből talán megtudsz valamit: [link] remélem segítettem. Sok sikert!
2/19 anonim válasza:
Szia!
Nfs:HP és az AC:B-dal egyenlőre ne próbálkozz AP25-ös védelem van rajta. Várj a legújabb flash-ig!
3/19 A kérdező kommentje:
Második kommentelőnek:De akkor hogy lehet,hogy egyesek azt írják ,fut a gépükön?
2011. febr. 4. 06:45
4/19 A kérdező kommentje:
Elsőnek:Neked viszont köszi,csak már próbáltam az abgx-et, NFS-nél,és nem működött.Bár lehet,hogy rossz volt a letöltés
2011. febr. 4. 06:48
5/19 anonim válasza:
A MicroSoft csinált egy olyan Update-t még korábban, hogy az újabb játékokat ne legyen képes lejátszani, de a régieket nem oldották még meg.
6/19 anonim válasza:
Hello! a nfs hp-et fel kell törni egy kóddal csak akkor fog működni nem tudom hogy kell csak hallottam.
7/19 anonim válasza:
HÁHÁ!
Bebuktátok kalózkodó csírák!
8/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsónak a segítséget.....
2011. febr. 4. 21:06
9/19 anonim válasza:
" HÁHÁ!
Bebuktátok kalózkodó csírák!" Tudod haver nem mindenkinek van pénze megvenni az eredetit. Amúgy meg nekem megy, és mindenki másnak fog menni, akkor felrakatja a legújabb flash-t.
10/19 anonim válasza:
13:00
Tudod haver akinek nincs pénze ilyenekre az keressen a pénzéhez megfelelő szórakozást és nem lopkodjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!