Milyen LCD tv-t érdemes venni? Mit figyeljek vásárláskor?

Figyelt kérdés

Sziasztok abban szeretném a segítségeteket kérni hogy milyen tv éri meg igazán.Elsősorban LCD tv-re gondolok mivel maximum 80 ezer forintot szánok rá. Ezért az összegért 22" vagy 26" jöhet szóba.A 22"-os Lcd-n mennyire élvezhet már a film?Vagy mivel a jelenlegi adások többségét nem LCD-re tervezték így szélesvásznú azaz kicsinek tűnne? Led tv-k 15-20 ezerrel drágábbak.Vagy az jobb is? Egy átlag ember érzékel számottevő különbséget? Továbbá lehetőleg usb csatlakozós legyen amivel le tudok játszani divx-es avi-s filmeket is .Gyakorlatilag mennyire számít hogy 1366×768-es vagy 1920 x 1080 (FullHD)-s a felbontás?És a jelenleg tv-ben látható filmek szélesvásznúak az Lcd tv-n? Továbbá lehet hogy fura kérédÉs de a számítógépemhez Lcd monitorom van 1440x900-as felbontással de ezen is szélesvásznúak z új filmek. Ez a tv-nél is így van?Ha igen akkor így vagy úgy minden szélesvásznú az LCD-n? Most én neten nézelődtem ezt találtam ami jónak tűnik: [link] Milyen tulajdonságot kell figyelni amikor tv-t veszek.

Előre kösz a segítséget......

2011. jan. 31. 14:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott, hogy megbízható márkát kéne venni, és az LG nem az tévék terén.

Ajánlom a Sony-t és a Samsungot.

2011. jan. 31. 16:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Arra h Samsung legyen. Tagadhatatlanul a legjobbak között vannak. Az LG-t meg kerüld el, de jó messziről!!!! :)
2011. jan. 31. 16:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindenképpen Sony-t vegyél, a Samsung se rossz, de azért a Sony jobb minőség.
2011. jan. 31. 16:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem a Sony nem jobb. Az volt akkoriban a CRT korában, jelenleg az LCD-kben és LED-ekben a legjobb a Samsung. Ez tagadhatatlan, mert mindenki elismeri aki jártas az elektronikában!!!
2011. jan. 31. 16:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Én azért gondoltam Lg re mert 3 éve ilyen LCD monitort vettem sok filmet néztem meg rajt és teljesen elégedett vagyok vele.Samsungtól azért tartok egy kicsit mert van egy 6 éves nem LCD Samsung tévénk és a kép tök szemcsés és a hang se jó többször javítani is kellet.......De körülnézek az üzletekbe hogy mi a választék és felírom a típusokat ami szóba jöhet.És azok közül mit ajánlotok.....
2011. febr. 1. 07:36
 6/6 anonim ***** válasza:
ugytudom a Sony kiadta bérbe az LCD gyártást. tehát nem ő gyártja már.
2011. febr. 1. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!