Konzolt vagy Pc-t?

Figyelt kérdés
2011. jan. 28. 15:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
konzol. Már ha játékra kell, PC-ből erőmű kell, hogy ne szaggassanak az új játékok.
2011. jan. 28. 15:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha akarod és bírod fizetni a játékokat, akkor konzol. Ha nem, akkor mindegy (de akkor már játszadozz inkább magaddal).
2011. jan. 28. 15:31
 3/8 anonim válasza:
Ha hajlandó vagy fizetni a játékokért, sokszor nem keveset, akkor inkább a konzol. PC akkor, ha nem, akkor viszont a fejlesztése nem lesz olcsó. Viszont van, akinek a billentyűzet jobban kézre áll játékhoz.
2011. jan. 28. 15:40
 4/8 anonim válasza:
Konzol!bár ha ki flasheled akkor jó
2011. jan. 28. 17:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Konzolt is lehet flashelni, már a PS3-at is egy ideje (bár ez még mindig a box területe).

Tehát attól függ, hogy akarsz-e a hardverre 300 ezret költeni, hogy 1 év késéssel játszd a játékokat, és még ne is nagyon legyen jó exkluzív játék, viszont jobb legyen a grafika? (konzolnak sem szar a grafikája, csak PC-nek jobb).

Vagy 50-80-at költesz egy konzolra, amin vannak rohadt jó exkluzívok, és 5-10 évente kell csak cserélni, a fotelből több méterre egy nagy TV-n akarod játszani, vagy egy székben görnyedve fél méterre a monitortól?

Döntsd el magadnak, én évekig PC-s voltam, és kb 1 évig húztam a konzolvételt, mert féltem, hogy PC után szar lesz, de nem bántam meg, hogy váltottam, 10 játékot vettem eddig, és sokra még nem is volt időm, hogy kipróbáljam, és még így is egy középkategóriás gép áránál tartok csak.

2011. jan. 28. 19:20
 6/8 anonim válasza:
PC-n játszottam én is sokáig, de nincs pénzem évente fejleszteni a gépet, hogy vigye az újabb játékokat. Szóval váltottam tavaly nyáron. Nem bántam meg. én Xboxos vagyok, 1 eredeti játék árából kijön a flash, aztán pedig már csak DL lemezre kell költeni, ami nem egy nagy kiadás. már a multi is megoldott Live nélkül. 2 hálókártya a gépbe (vagy router), crosslink kábel. összekötöd a gépet és a boxot és KAI-n vagy XBSLinken lehet multizni. Szóval szerintem konzol. Autós játékok kormány nélkül is istenien irányíthatók. Lövöldözős játékoktól féltem, de azok irányítását rövid idő alatt meg lehet szokni, és nagyon jó a játékélmény.
2011. febr. 4. 07:58
 7/8 anonim válasza:
Nem tom ki az a hülye aki évente fejleszti a gépét. Én is pc-n tolom 3 éve vettem és az új játékok is mennek rajta szaggatás nélkül. Nem fullon de közepesen simán. És nem valami atom gépről van szó amiből 2 darab van a világon.
2011. ápr. 28. 21:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Konzol!!

A konzolokat hoszútávra készítik PL:a ps2-t még mindig lehet kapni újonan, (pedig már több mint 10 éves!)és még a kereslet is viszonylag nagy rá.Nem mellesleg az én 6 éves anno csúcsgépem amit félévente fejlesztetem nemrég adta be a kulcsot, de már inkább veszek konzolt minthogy javítgasam, amúgy is csak a gond volt vele.

Konzolon nem kell végigpatchelni 1 játékot, hogy egyáltalán elinduljon, csak berakod a lemezt és működik:D

A pc drága:( alapból 100k egy jó gamerkonfig és a fejlesztésről inkább nem is beszéljünk:(

ehhez képest 1 XBOX360 44k újonnan:D

De a legjobb ugye a pc-konzol párosítás:)

2011. aug. 27. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!