Konzolt vagy Pc-t?

Konzolt is lehet flashelni, már a PS3-at is egy ideje (bár ez még mindig a box területe).
Tehát attól függ, hogy akarsz-e a hardverre 300 ezret költeni, hogy 1 év késéssel játszd a játékokat, és még ne is nagyon legyen jó exkluzív játék, viszont jobb legyen a grafika? (konzolnak sem szar a grafikája, csak PC-nek jobb).
Vagy 50-80-at költesz egy konzolra, amin vannak rohadt jó exkluzívok, és 5-10 évente kell csak cserélni, a fotelből több méterre egy nagy TV-n akarod játszani, vagy egy székben görnyedve fél méterre a monitortól?
Döntsd el magadnak, én évekig PC-s voltam, és kb 1 évig húztam a konzolvételt, mert féltem, hogy PC után szar lesz, de nem bántam meg, hogy váltottam, 10 játékot vettem eddig, és sokra még nem is volt időm, hogy kipróbáljam, és még így is egy középkategóriás gép áránál tartok csak.

Konzol!!
A konzolokat hoszútávra készítik PL:a ps2-t még mindig lehet kapni újonan, (pedig már több mint 10 éves!)és még a kereslet is viszonylag nagy rá.Nem mellesleg az én 6 éves anno csúcsgépem amit félévente fejlesztetem nemrég adta be a kulcsot, de már inkább veszek konzolt minthogy javítgasam, amúgy is csak a gond volt vele.
Konzolon nem kell végigpatchelni 1 játékot, hogy egyáltalán elinduljon, csak berakod a lemezt és működik:D
A pc drága:( alapból 100k egy jó gamerkonfig és a fejlesztésről inkább nem is beszéljünk:(
ehhez képest 1 XBOX360 44k újonnan:D
De a legjobb ugye a pc-konzol párosítás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!