Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a vélemélyetek az "OMNITRON...

Mi a vélemélyetek az "OMNITRONIC DX-2022" 3-utas hangfalról?

Figyelt kérdés

Akinek esetleg már volt vagy van ilyen hangfala az írjon véleményt! (hangzás, minőség, stb...)

LINK a hangfalhoz:

[link]

2011. jan. 26. 19:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez egy rettenetesen gagyi ócska láda. Semmire se jó! Piezo magasak hangja szörnyű és hallgathatatlan, a lemezkosaras mélyek meg gyengék. Plusz a ráírt teljesítményt még véletlenül se hidd el. Ezek olyan hangfalak amit áruk miatt megveszenk h hááát ennyit megér, majd kiderül h szarul szól, plusz tönkremegy , maj kidobod, mert eladhatatlan. KERÜLD EL!
2011. jan. 28. 08:41
 2/2 anonim válasza:
Nekem omnitronikom van kitűnö hangzása van csak elö keverökel hogy tényleg eltanáld a szineket .....és nem ajánlott a 300w-600wmax teljesitményhez edp-1000-hez vettem egy 2022-2db hangfalat és 1622fx keverövel több meghivást kaptam Voltam anemzeti kincstár évzáró bulián senki se mondta hogy ezt nem lehet halgatni csak olyanok adnak ilyen komentet aki a pult melletvan és olvasgat hogy van az ö készletén kívűl olcsobb is. elkel menni ki választod meg halgatod nem egy 100-as 98-as értékelésemet érte el nem hagy szégyenbe és ez 200 ezerbe van nem 600ezerben 6 feles után ki foglalkozik vele csak gyomor remegjen tisztelettel meg kel halgatni 2 év garit adnak nem használt ocska jbl meg jamo 80liloval nézmeg menyi fs-115 van használtan ujak 80 ezer darab nem tudja 50 ezerért eladni ebböl 50ezerért 2 darabot veszel
2014. dec. 18. 07:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!