Barcelona1899 kérdése:
Milyen psp-n fut minden játék? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Azt szeretném tudni hogy milyen pspn fut minden játék szóval most akarok venni és ez lenne az első psp-m és nem nagyon értek hozzá flesheltet akarok venni hogy vigyen mindent de olvastam olyat hogy pl 6.20 as szovftveren nem megy ez az de olyat is hogy pl 5.03 on nem megy az assasin creed van olyan amin minden megy pls bőven irjátok le hogy megértsem ezt az egésszet:) köszönöm előre is.2011. jan. 26. 14:16
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a linket olvasgattam is rajta de azt nem láttam hogy szóval ha nekem van egy 3.30 FW-s psp-m akkor már az annál alacsonyabb vagy magasabb FW igényü játékok nem is fognak rajta menni??? szóval milyen FW-t érdemes rá rakni hogy minden vagy sok játék menjen rajta:)??
2011. jan. 26. 14:58
3/3 anonim 

válasza:

ez nem úgy megy hogy te csak ráraksz egy FW-t amúgy kérdezd meg a oldalon amit belinkeltem ott vannak a nagy szakik ők majd adnak pontos választ de amúgy minden le van írva az oldalon én régen olvasgattam most nem fogom neked kikeresni azokat a mondatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!