Lap-top és a pezsgő segitséééééééééééég mizu van ilyenkor?
Figyelt kérdés
Délután beleönöttem véletlenül a lapopomba egy fél deci pzsgőt..valaki tud segiteni ilyenkor mit kell csinálni????Kösziii2011. jan. 24. 20:00
1/3 anonim válasza:
Attol függ mert ha leöntés után kikapcsoltad és áramtalanitottad akkor simán kipucoltatod de ha nem akkor lehet nagyobb baj is.Be semmiképp ne kapcsold inkább vidd el egy szakihoz és az megmondja nekem egyszer teával öntötte le tesom de akkor (én hülye) hagytam bekapcsolva és törölgettem.Azt mondta ha kikapcsolom 2000 ft igy 20.000 :P
2/3 anonim 

válasza:

Én szétszedném és amit tudok kitörölnék-kiszárítanák belőle!
3/3 anonim 

válasza:

mivel nem igazán van bennük szétázható dolog, a chip meg nem ázik szét, így ha nem kapott zárlatot semmi és nem sült széjjel, akkor szedd le a burkolatait szárítsd ki pl radiátoron. merevlemez nélkül tedd rá, 50fok nem árt neki. Kiszárad és jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!