Ps2 vagy PSP? (többi lent)

Figyelt kérdés

A PS2-őt akár most is megvehetném.

A PSP re még várnom kéne 4 hónapot.

Melyiket vegyem?

-a ps2-nek jobb a grafikája

-a psp-re meg van pár jó játék ami ps2-re nincs

-a psp hordozható

2011. jan. 24. 18:01
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ja, és az nem zavar, hogy a ps2 haldoklik :)
2011. jan. 24. 18:02
 2/12 anonim ***** válasza:
Ez csak attól függ, otthon használod-e többet, vagy gyakran mész el otthonról olyan helyre, ahol szívesen játszanál. A játékok meg annyira nem lényegesek, mert szinte minden ps2 játék van psp-re is, és fordítva. Pl. ps2-re ott van a God of War 1-2, PSP-re meg a God of War: Chains of Olympus és a Ghost of Sparta. Vagy Ps2-re ott a Metal Gear Solid 2-3, PSP-re meg a Metal Gear Solid Portable Ops és Peace Walker, Ps2 Gran Turismo 3-4, PSP Gran Turismo, stb.
2011. jan. 24. 18:08
 3/12 A kérdező kommentje:

És a psp-t nem tudnám flash elni az FW miatt.

A Ps2-t igen

2011. jan. 24. 18:08
 4/12 anonim válasza:

Öszintén szerintem PS2!Nekem is az van

használtan vettem 7ért,Kutyabaja olvasa a lemezeket jól,bár a dvdéket kicsit lassaban:)de megérte az árát,vettem még hozzá 3kart,egyse volt hozzá,és vettem hogy egy soft kártyát ami 3ezer volt(ÉS így pendrivről tudok játszani és viszi az írott dvdét is,no meg játsz divixet és pendrivről/mp3lejátszótról zenét filmet képet tudok nézni szóval jó):)

2011. jan. 24. 18:15
 5/12 A kérdező kommentje:

pendrive-ről is lehet játékot futtatni?

én azt hittem csak dvd-ről :D

2011. jan. 24. 18:19
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

PS2

A Psp jóval könnyebben elveszthető,""ellopható"",és sokkal-sokkal könnyebb összetörni mint egy otthoni gépezettet.

Ezen kívül a psp játékai nem másolhatók,mert nem árulnak UMD lemezt sehol a világon.

Ps2-n rohadt sok játék van(psp-ből biztos nincs annyi), és DVD filmet is nézhetsz rajta.

A játszótéren/parkban meg ne a kütyüt nyomkodjuk már,ott van a foci,a bringa, haverok és csajok.

2011. jan. 24. 18:21
 7/12 A kérdező kommentje:
egyébként nem utazgatok sokat
2011. jan. 24. 18:22
 8/12 anonim válasza:

Nekem mind a 2 van.

Szempontok:

PSP:

+akárhol játszhatsz

+ingyen játékok(playstationnetwork)

+könnyű multizni bárhol

+filnézés bárhol

-töltés 4-5 óránként

PS2:

+játék ingyen(másolt)

+filmnézés

-régi játékok

2011. jan. 24. 18:28
 9/12 anonim ***** válasza:
88%
Inkább PS2:D Rengeteg jó játék van rá.A PSP elég gagyi:-)
2011. jan. 24. 19:05
 10/12 anonim ***** válasza:

Előző:

Azért nem gagyiznám le a PSP-t, igaz, hogy haldoklik, de vannak rá olyan játékok, amik kb PS3 szintűre sikeredtek (most pl. mondhatnám az MGS:PW-t)

De a PS2 tényleg jobb.

Az a világ legjobb konzolja, a legjobb játékokkal, SDTV-n még a grafikája is szép, és rengeteg játék van, ami pl. fontos "előzmény", mert PS3-on folytatódnak az újabb részei, vagy csak egyszerűen b*szott jó játék.

És ezt PS3+PSP tulajként mondom.

2011. jan. 24. 19:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!