Ps2 vagy PSP? (többi lent)
A PS2-őt akár most is megvehetném.
A PSP re még várnom kéne 4 hónapot.
Melyiket vegyem?
-a ps2-nek jobb a grafikája
-a psp-re meg van pár jó játék ami ps2-re nincs
-a psp hordozható

És a psp-t nem tudnám flash elni az FW miatt.
A Ps2-t igen
Öszintén szerintem PS2!Nekem is az van
használtan vettem 7ért,Kutyabaja olvasa a lemezeket jól,bár a dvdéket kicsit lassaban:)de megérte az árát,vettem még hozzá 3kart,egyse volt hozzá,és vettem hogy egy soft kártyát ami 3ezer volt(ÉS így pendrivről tudok játszani és viszi az írott dvdét is,no meg játsz divixet és pendrivről/mp3lejátszótról zenét filmet képet tudok nézni szóval jó):)
pendrive-ről is lehet játékot futtatni?
én azt hittem csak dvd-ről :D

PS2
A Psp jóval könnyebben elveszthető,""ellopható"",és sokkal-sokkal könnyebb összetörni mint egy otthoni gépezettet.
Ezen kívül a psp játékai nem másolhatók,mert nem árulnak UMD lemezt sehol a világon.
Ps2-n rohadt sok játék van(psp-ből biztos nincs annyi), és DVD filmet is nézhetsz rajta.
A játszótéren/parkban meg ne a kütyüt nyomkodjuk már,ott van a foci,a bringa, haverok és csajok.
Nekem mind a 2 van.
Szempontok:
PSP:
+akárhol játszhatsz
+ingyen játékok(playstationnetwork)
+könnyű multizni bárhol
+filnézés bárhol
-töltés 4-5 óránként
PS2:
+játék ingyen(másolt)
+filmnézés
-régi játékok

Előző:
Azért nem gagyiznám le a PSP-t, igaz, hogy haldoklik, de vannak rá olyan játékok, amik kb PS3 szintűre sikeredtek (most pl. mondhatnám az MGS:PW-t)
De a PS2 tényleg jobb.
Az a világ legjobb konzolja, a legjobb játékokkal, SDTV-n még a grafikája is szép, és rengeteg játék van, ami pl. fontos "előzmény", mert PS3-on folytatódnak az újabb részei, vagy csak egyszerűen b*szott jó játék.
És ezt PS3+PSP tulajként mondom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!