Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Számítógép képe Lcd tévére,...

Számítógép képe Lcd tévére, hogy csináljam?

Figyelt kérdés

Nah az a történet, hogy van egy számítógép, és egy Sony bravia 82cm-es tévé! A tévé 1366*768-as felbontást tud papír szerint! Vettem d-sub kábelt összekötöttem, de csak 1024*768-as felbontást jelenít meg, bármi mást állítok be (felfelé) azt írja hogy "túl nagy méret"

Hdmi kábelen lehetne nagyobb felbontást elérni, vagy hadjam így?

jó lenne legalább 1280*72-as felbontást elérni, így legalább a hd filmek mennének szépen, nem mintha most nem lenne annyira szép, de azért mégis!

Valakinek ötlet?

A videókártya egy GTS250-es!

Várom a válaszokat, köszönöm!

2011. jan. 21. 20:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha éles a kép, bár d-subbal nem hiszem, akkor hagyd így. De jobb lenne digitálisan összekötni(HDMI), és ott már a driver is felismerné a tv-t. Az hogy a tvre ráírták hogy 1399x768, az nme biztos hogy fut is olyan felbontásban.Elméletileg kellene, de már én is jártam ilyen cipőben(panasonic)
2011. jan. 26. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!