Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Logitech X-530-t, vagy Creativ...

Logitech X-530-t, vagy Creative t6100-t vegyek?

Figyelt kérdés
A kérdés szerintem egyértelmű. Venni akarok egy 5.1 hangfal szettet...És ez az a 2 ami viszonylag jó is, meg olcsó is. De ha valakinek van ezeknél jobb ötlete azt is szívesen fogadnám. De nem akarok 25ezer fölé menni...
2011. jan. 20. 23:35
 1/6 anonim ***** válasza:
A fadobozos Genius 5.1-ek is nagyon jók. Nekem még a jó öreg DHT-510 van, nagyon meg vagyok vele elégedve, 4 éve vettem már akkor is használtan 18-ért. Tehát a Geniusban bízhatsz, hallottam Creative-okat is, nem győztek meg. Szerintem ilyen árkategóriában is ragaszkodj a fadobozhoz, sokat jelent.
2011. jan. 20. 23:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Kösz a választ! Megnéztem azokat amiket írtál, de nekem ezek valahogy jobban tetszenek. Az a baj, hogy a Logitech-ről tudom hogy egész jó, mert egyik haveromnál az van, de a Creative-ról meg nagyon komoly basszus teszteket láttam. Ezenkívül a Creative-nak jobbak az adatai (mármint watt-ban). Viszont volt egy honlap ahol egy olyan komment állt ami miatt nem lettem biztos, hogy a t6100 kéne: "A magas hangok tiszták, de a mélyek lehetnének jobbak is"...hát igazából ennyi...
2011. jan. 20. 23:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja, és az fontos, hogy géphez kell!!!
2011. jan. 20. 23:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is gépbe van dugva. A hangkártya sokat számít. Az alaplapi 7.1 hangkártyámat egyszer próbáltam ki, borzalom, inkább használom a PCI-s Audigy-met. Hallgasd meg mindkettőt, aztán amelyik hangszíne tetszik, azt vedd.
2011. jan. 21. 00:01
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem creative-om van több mint 4 éve és teljesen meg vagyok vele elégedve! amúgy én basszusgitározok, és semmi bajom nincs a mély hangjaival!
2011. jan. 21. 00:33
 6/6 A kérdező kommentje:
uh kösz, akkor szerintem azt fogom választani, kösz mindenkinek.
2011. jan. 21. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!